Motivační diář Hanky Kynychové pokřtily Heřmánková, Neumannová, Solaříková, Sedláčková a Svátková

Slavnostním aktem provedl moderátor Karel Voříšek.

 

Dáváte přednost klasickým papírovým diářům před těmi elektronickými? Moderátorka Hanka Heřmánková, olympijská vítězka Kateřina Neumannová a herečky Jitka Sedláčková, Vlastina Svátková a Patricie Solaříková, na tuto otázku odpovídají ano. A právě tato pětice slavných dam se stala kmotrami motivačního diáře Hanky Kynychové pro rok 2019.

Slavnostní akt proběhl ve Fitku Hanky Kynychové, a byl to pořádný babinec. Vždyť je také diář určen všem ženám. „Vydala jsem už tři knížky o zdravém životním stylu, ale říkala jsem si, že těžko budou ženy knížky tahat denně s sebou v kabelce. Tak jsem se rozhodla jim sestavit diář, kde mají na každý týden nějaký tip a na každý měsíc sadu cviků a podrobně rozebírám jednotlivá témata patřící do zdravého životního stylu a můžeme tak spolu být celý rok,“ vysvětila přední česká cvičitelka důvody, proč se rozhodla diář vydat. 

Pětici kmoter doplňoval jeden muž, a to Karel Voříšek, jenž akci moderoval a dodal, že i on stále vlastní papírový diář, do kterého si rád zapisuje.

 

Anotace Hanka Kynychová Diář 2019:

„Rok plný zdraví, pohybu a motivace s tipy známé české cvičitelky“

Vydejte se na zábavnou cestu za zdravím, krásou a sebeláskou! Známá cvičitelka a trenérka Hanka Kynychová se v diáři podělí o své tipy a nápady, jak si udělat čas sama na sebe, věnovat se pohybu a zdravému životnímu stylu v dnešní uspěchané době. V originálním diáři na rok 2019 pro ženy a dívky najdete kromě spousty místa na běžné povinnosti a vlastní poznámky také konkrétní tipy na cvičení, doporučení pro vyvážené stravování i nezbytnou dávku motivace.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací