Na Stream.cz Přijela pouť se Suchánkem, Prachařem či Mottlovou

Nový seriál nám umožní poznat zákulisí pouti.

 
 
Devadesátá léta minulého století jsou ikonická, a právě do tohoto období nás zavede nový desetidílný komediálně-dramatický seriál Přijela pouť. Autorem scénáře se stal Petr Kolečko, jenž se pyšní Českým lvem za snímek Masaryk.

Jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí pouti, kde se život řídí zákony světských a rodina je nadevše. „Dlouho jsem měl v hlavě námět. To spojení doby a světského života mě něčím neuvěřitelně fascinuje. Je to svět, kde všechno funguje jinak. Kde děti pracují, kouří a nechodí do školy. Svět, kde se domlouvají sňatky mezi rodinami a spory řeší kudlou. Svět, kde kšeft je svatý. Ale také svět, kde rodinné a sociální vazby přes zdánlivou divokost fungují vlastně lépe než kdekoli jinde. Na pouti existují totiž jen dva zákony, rodina a hydraulika,“ říká scenárista Petr Kolečko.

Tak trochu drsný humor se neobejde bez silného hereckého obsazení. V hlavních rolích uvidíme Jakuba Prachaře, Michala Suchánka, Barboru Mottlovou, Oldřicha Navrátila, Alenu Mihulovou, Tomáše Matonohu, Elišku Křenkovou či mladičkého Lukáše Veřtáta. Většina zmíněných herců dorazila i na pražskou tiskovou konferenci, kde proběhla nejen projekce prvního dílu, ale konala se i nefalšovaná pouť plná retro sladkostí, perníkových srdcí a cukrové vaty. Nechybělo ani autíčko z autodromu a lodička ve tvaru kačera.

Seriál Přijela pouť bude od 14. října 2018 k vidění na Stream.cz a zároveň na Televizi Seznam. Jak to vypadalo na představení nového komediálně-dramatického cyklu z prostředí pouti, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací