Čtrnáctihodinová páteční Filmová noc 2018 v Premiere Cinemas

Páteční filmový maraton je po roce zpět.

Nadcházející víkend odstartují všichni filmoví fanoušci ve velkém stylu, protože do multikina Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích se vrací Filmová noc. Maraton plný komedií, hororů, pohádek, dramat i akčňáku začne v pátek 19. října 2018 v 15:00 hodin a trvat bude až do 5:00 v sobotu 20. října 2018. Čtrnáctihodinová filmová jízda nabídne nejen nezměrné množství snímků všech žánrů složených z nových i starších titulů, ale i energy drink Rockstar ZDARMA ke každé vstupence (platí pro prvních 600 návštěvníků) a Hvězdné menu (k velkému nápoji dostanete malý slaný popcorn ZDARMA).

Co: Filmová noc v Premiere Cinemas

Kdy: od 19. října 2018 15:00 do 20.října 2018 5:00

Za kolik: 299 Kč (pro držitele PMC nebo Gold Card 249 Kč)

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz

 

Multikino Premiere Cinemas:

 

Síť moderních multikin Premiere Cinemas v České republice nabízí divákům výběr z filmových novinek všech žánrů i speciální akce pro děti i dospělé. Doménou Premiere Cinemas jsou špičkové technologie, mezi které patří nejvyšší rozlišení obrazu SONY 4K, revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS, SONY 3D nové generace, nová dimenze obrazu HFR, špičková digitální projekce Barco 4K a nejnovější 3D systém DepthQ.

V současnosti můžeme navštívit tři pobočky ve třech různých českých městech, a to v Praze v OC VIVO! Hostivař, v Olomouci v OC Galerie Šantovka a v Teplicích v OC Galerie Teplice.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací