Filmové události #42/18: Tom Holland coby Spider-Man už dotočil pokračování

A podle fotek obdržel i zbrusu nový kostým.
 
 
Na druhé straně jinému marveláckému hrdinovi zase Netflix zrušil seriál. Ale za to chystá první hororový seriál režírovaný Čechem. Jiný horor, La Llorona: Prokletá žena, se dočkal prvního traileru. A Daniel Brühl s Lukem Evansem spolu budou opět točit.

#42/18

Velkou novinkou pro svět Marvelu byl v uplynulém týdnu fakt, že skončilo natáčení pokračování Spider-Mana nazvané Daleko od domova. To se mimo jiné natáčelo i v Praze a Liberci a jiných evropských městech. Herec Tom Holland, který zde ztvárňuje titulního hrdinu, oznámil na sociálních sítích, že už dotočili první scénu. Při tom sdílel fotografii sebe jako pavoučího superhrdiny ve zbrusu novém kostýmu. To vyvolalo četné ohlasy ze strany fanoušků, kteří se proti tomu ohrazovali s argumenty, že černočervený kostým, který na sobě na fotografii hrdina hrdě nosí, ukradl jinému Spider-Manovi, tedy Milesi Moralesovi. Toho diváci uvidí zanedlouho v animáku Spider-Man: Paralelní světy. Spider-Man: Daleko od domova má však chystanou premiéru až na červenec příštího roku.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

THATS A WRAP #farfromhome

Příspěvek sdílený ✌️ (@tomholland2013),

Zatímco se pavoučímu muži daří, jiní jeho superhrdinští kolegové z Marvelu na tom nejsou zrovna dvakrát dobře. Jedná se hlavně o ty, co mají seriály na kanálu Netflix a právě ten je začíná pomalu jeden po druhém rušit. V uplynulém týdnu tak byl přerušen seriál Iron Fist a podobný osud hrozí i ostatním pořadům jako Daredevil či Jessica Jones a podobně. Hlavní argumentem pro tyto radikální kroky je to, že Disney chystá svůj vlastní streamovací web, kde hodlá pouštět všechny svoje marvelácké seriály.

Na druhé straně chystá Netflix nový hororový seriál, jehož režie se ujal Jan Pavlacký, který se mimo jiné podílel i na scénáři. Jde tak o historicky první seriál z produkce streamovacího programu Netflixu, který vznikal v české produkci a s českými tvůrci. Na jeho tvorbě se kromě Pavlackého podíleli i kameraman Marek Dvořák, filmový architekt Martin Martinec a mnozí další. Děj seriálu zprostředkovává divákům autentické příběhy lidí, kteří zažili dramatické události velmi často doprovázené nevysvětlitelnými a nadpřirozenými jevy. Skuteční aktéři se zde objevují v rolích vypravěčů a jejich příběhy doplňují hrané pasáže. Haunted má plánovanou premiéru pár dní před letošním Halloweenem.

Haunted však není jediným hororem, který je tento týden na pořádku. Tím dalším je La Llorona: Prokletá žena, která se divákům představila v prvním traileru. Zde se setkáváme se sociální pracovníci, která se poté, co nedbá na zvláštní varování matky podezřívané ze zneužívání dětí, ocitá se svými dětmi ve strašidelném světě opleteném nadpřirozenem. Snímek bude v kinech k vidění v dubnu příštího roku

Točit budou i herci Luke Evans a Daniel Brühl, kteří se spolu střetli již v letošním seriálu The Alienist. Tentokráte si opět zahrají bok po boku v remaku francouzské komedie z roku 2006 Můj nejlepší přítel.  Na projektu se podílejí i další tvůrci, kteří stáli za vznikem již jmenovaného televizního pořadu. Snímek se zabývá dvěma velmi rozdílnými muži, jeden je chladný a odtažitý, druhý milý a příjemný. Ti se střetávají vlivem osudu, když první z nich přijímá sázku, že si najde nejlepšího přítele a druhý souhlasí, že ho naučí tajemstvím, jak si udělat dobré kamarády. Kdo si z ústřední dvojice herců zahraje, kterou z uvedených rolí, zatím nebylo potvrzeno, takže fanoušci mohou jen hádat.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací