Bill Nighy přijede do Prahy rozsvítit vánoční Centrum Chodov

Designéři se inspirovali filmem Láska nebeská.
 
 
K Vánocům patří nejen malebné pohádky, ale i tematické romantické komedie. Legendární film režiséra Richarda Curtise Láska nebeská, jež nás zavede do předvánočního Londýna, k nejkrásnějším svátkům v roce zkrátka patří.

Snímek plný hvězdných jmen, jako jsou Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor, Colin Firth, Sienna Guillory, Liam Neeson, Emma Thompson, Lulu Popplewell, Kris Marshall, Heike Makatsch, Martin Freeman, Keira Knightley, Hugh Grant a mnoho dalších, se pyšní i cennými trofejemi. Bill Nighy získal za svůj výkon ve vedlejší roli ocenění BAFTA a Los Angeles Film Critics Association.

A právě tento populární herec přijede 15. listopadu do Prahy, aby zde v 18:00 rozsvítil vánoční výzdobu Centra Chodov. Přítomnost Billa Nighyho není náhodná, protože tamní designéři se inspirovali právě filmem Láska nebeská a připravili pro nás tematické dekorace.

Součástí večerní show 15. 11. 2018, kterou nás provede Marek Eben, bude i hudební vystoupení a společné focení. Pro filmové fandy je připraveno i překvapení v podobě speciálního promítání Lásky nebeské v Cinema City Chodov, které herec Bill Nighy alias rocker Billy Mack osobně uvede.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací