Pavel Řezníček se představí jako Profesor T. již tuto neděli

První případ nás provede kolejemi Vltava.
 
 
V neděli 28. října 2018 startuje na TV Nova nový kriminální seriál s Pavlem Řezníčkem v hlavní roli. Profesor T. je sice génius, jemuž neunikne ani ten nejmenší detail, ale i trochu asociál s nekonvenčním smyslem pro humor.

Poprvé se s Jáchymem Tauberem setkáme v aule B, kde přednáší jako uznávaný profesor kriminologie. Jeho bývalá studentka Amálie Drápalová (Sarah Haváčová) ho ovšem vtáhne do vyšetřování případu, který byl spáchán na kolejích Vltava. Profesor T. je nejen vytržen ze své komfortní zóny plné antibakteriálního gelu, ale odstartuje tak i jejich plodná spolupráce.

„S Profesorem T. jsem se rychle skamarádil. Je mi blízký jeho smysl pro humor a v podstatě i jeho náhled na svět, přestože se často chová jako podivín. Cítím, že mě v mnohém i ovlivnil. Profesor mluví poměrně složitým kultivovaným jazykem, obvykle ve složitých souvětích. Nejprve pro mě bylo těžké si na jeho mluvu zvyknout. Nyní se ale občas přistihnu, že i v soukromí používám některé jeho obraty,“ popisuje svoji postavu Pavel Řezníček.

V seriálu se dále představí Aleš Petráš, Jitka Schneiderová, Luboš Veselý, Igor Bareš, Lenka Termerová a další. V současnosti se dokončuje první série, jež by měla čítat osm dílů. Každá epizoda nabídne uzavřený kriminální případ a slibuje spoustu humorných, napínavých a nepředvídatelných situací.

 

(Foto: Julie Vrabelová)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací