Filmové události #43/18: V nových Avengers se nejspíš objeví Crossbones i Rescue a Netflix zrušil Luka Cage

Týden plný novinek ze světa Marvelu.
 
 
Jsou tu i čerstvé informace k chystanému DC sequelu Wonder Woman. Na druhé straně Johnny Depp už nebude Jack Sparrow. A Pierce Brosnan společně s dětmi z Táty v sukni oslavili výročí filmu. Sandra Bullock a Sarah Paulson se zas představily v novém snímku. Představil se i první trailer na Vox Lux. S novou ukázkou přišel i animák Jak vycvičit draka 3.

#43/18

V uplynulém týdnu vyplulo na povrch hned několik nových informací ohledně chystané a fanouškovsky velmi očekávané zatím blíže nepojmenované marvelovky Avengers 4. Tvůrci publikovali několik fotografií z natáčení. Nejvíce na nich zaujala Gwyneth Paltrow v kostýmu alá Iron Man, fanoušci se tak dovtípili, že její postava půjde ve šlépějích své komiksové předlohy a stane se superhrdinou, která si přezdívá Rescue. Kromě toho dále potvrdil herec Frank Grillo, že jeho postava Crossbones by se v připravovaném snímku měla nejspíše objevit. V neposlední řadě také tvůrci prozradili, že by trailer ke čtvrtému pokračování oblíbených Avengers měl vyjít ještě do konce tohoto kalendářní roku, což zvětšilo očekávání fanoušků.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený KPOW! (@kpow_ok),

Kromě filmů však Marvel bodoval i novinkami ze seriálového světa. Je zde řeč hlavně o pořadech streamovací stanice Netflix. Ta v návaznosti na Iron Fista z minulého týdne zrušila další z jeho sesterských seriálů, tentokráte šlo o Luka Cage. I tentokráte šlo vše stranou na úkor připravované streamovací stanice studia Disney. Na druhé straně měla nedávno premiéru i třetí řada Daredevila, který se zde stále drží a těší hojné sledovanosti.

Vedle Marvelu přišlo s novinkami i konkurenční studio DC. To v uplynulém týdnu prozradilo něco málo o chystaném sequelu k Wonder Woman pojmenovaném Wonder Woman 1984. Kromě nových fotek z natáčení zastihla fanoušky i poněkud nemilá zpráva. Tvůrci totiž oznámili, že se chystaná premiéra snímku posune o sedm měsíců a místo v listopadu 2019 uvidíme tuto amazonskou divošku na stříbrném plátně až v červnu 2020. Důvodů k tomuto radikálnímu kroku je více a fanoušci spekulují, co tento rázný krok může pro studio Warner Bros a DC znamenat.

Zpět ale k majetkům studia Disney, mezi které kromě Marvelu patří i úspěšná filmová sága o jistých Pirátech z Karibiku. Jedním z nich, tím hlavním, je i Kapitán Jack Sparrow, a k němu se váže nepříjemná zpráva. Studio totiž rozhodlo, že Johnny Depp si tuto jeho, již ikonickou, roli v chystaném pokračování nezahraje. Pět snímků s Deppem jako Sparrowem se tvůrci zjevně zdálo dost, a tak teď chystají nový sequel bez něj.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial),

Teď však něco veselejšího. Robin Williams v roli otce převlečeného za chůvu jménem Doubtfire, aby mohl hlídat svoje děti, kdo by neznal tuto klasiku jménem Táta v sukni. A právě 25. výročí tohoto snímku v minulém týdnu oslavil Pierce Brosnan, představitel milence matky Williamsových potomků. Ten se při této příležitosti sešel s již dospělými představiteli oněch tří dětí z příběhu. Herec pak sdílel společné video na sociálních sítích.

Johnny Depp a Pierce Brosnan však nejsou jedinými celebritami, jejichž jména bylo možné často spatřit v titulcích z uplynulých dnů, obdobně na tom jsou i jejich dámské kolegyně Sandra Bullock a Sarah Paulson. Ty se zanedlouho společně představily v novém traileru. Herečky si v thrilleru Bird Box zahrají sestry, které se náhle ocitají v apokalyptickém prostředí a musí se vypořádat s abnormálně se chovající lidmi. Toto sci-fi drama bude k vidění na Netflixu krátce před Vánoci, tedy již 21. prosince.

To byl první trailer tohoto týdne, ten další se váže k hudebnímu dramatu Vox Lux. Jeho premisa není nijak složitá: neobvyklý sled událostí přinese nečekané úspěchy pop hvězdě. Ve významných rolích se představí Natalie Portman, Jude Law či Willem Dafoe a mnozí další. Snímek má chystanou premiéru na začátek letošního prosince.

Poslední ukázka se týká animáku Jak vycvičit draka 3. V tomto pokračování oblíbené dračí série se vrací mladý viking Škyťák, jeho drak Bezzubka i jejich ostatní přátelé, které známe z minulých snímků. Nový trailer odkryl něco více o světe draků a ději tohoto sequelu, který bude v kinech k vidění od 21. února.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací