Filmové události #44/18: První foto Henryho Cavilla coby Geralta ze Zaklínače vyvolalo řádné ohlasy

Tom Holland a Will Smith se zase předvedli v novém animáku.
 
 
Na druhou stranu se předvedla i první ukázka komedie Isn’t It Romantic. Byl také ohlášen nový marvelovský seriál s hrdiny Buckym a Falconem. Konkurenční DC zase vypustilo fotky z natáčení svého pořadu o Batwoman. Ewan McGregor si také zahraje záporáka v jejich chystaném snímku Birds of Prey. Oproti tomu byl zrušen připravovaný Star Wars film o Boba Fettovi. V neposlední řadě se Naomi Watts objeví v chystaném pořadu ze světa Hry o trůny.

#44/18

Fanoušci knižní série a počítačové hry Zaklínač byli v uplynulém týdnu šokováni, poté co tvůrci vypustili první fotografie a krátké video s Henry Cavillem coby ústředním protagonistou Geraltem v nově připravovaném pořadu. Diváci nebyli příliš nadšeni z jeho vizuální podoby. Seriál, vznikající pod taktovkou streamovací stanice Netflix, má debutovat v průběhu příštího roku a větší detaily ohledně děje zatím nejsou známy.

Na druhé straně příjemně překvapil trailer k novému animáku Špióni v převleku. Příběh se zaměřuje na tajný svět špiónů a jejich strasti a slasti. Hlavním postavám propůjčili hlasy Will Smith a Tom Holland, v dalších rolí tu pak zazní Ben Mendelsohn, Rashida Jones, Karen Gillan či muzikant DJ Khaled. Do domácích kin má snímek vstoupit v září následujícího roku.

Druhým trailerem z minulého týdne byla první ukázka komedie Isn’t It Romantic. Zde sledujeme příběh mladé ženy, která se po nehodě ocitá uprostřed romantické komedie. Ústřední hrdinku si zde zahraje Rebel Wilson, po jejím boku se pak objeví  Priyanka Chopra, Liam Hemsworth, Tom Ellis či Adam Devine. Tento veselý film má chystanou premiéru výstižně na Valentýna.

S novinkami jako vždy nezahálelo ani studio Marvel, které ohlásilo, že Disney chystá na svém připravovaném streamovacím kanálu seriál s komiksovými hrdiny Buckym a Falconem, typicky známými jako pomocníky Kapitána Ameriky. Fanoušci už si už od jejich první společné scény tuto nesourodou dvojici oblíbili, a tak není divu, že zpráva o jejich společném pořadu vyvolala značné pozitivní ohlasy. Detaily zatím nejsou známy, Disney však pro svůj kanál chystá i seriály s Lokim, Scarlet Witch či Visionem a dalšími vedlejšími postavami.

Do internetové diskuze se zapojilo i konkurenční studio DC, když zveřejnilo první fotografie z natáčení připravovaného televizního crossoveru, ve kterém se objeví všichni hrdinové dosavadních DC seriálů. Mezi ně patří například Supergirl, Flash, Arrow či nejnověji Batwoman a další. A právě první foto Ruby Rose coby Batwoman v objetí se Supergirl Melissy Benoist zaujalo fanoušky. Pro netopýří ženu budou totiž tyto společné epizody televizním debutem. Crossover poběží tři večery od 9. do 11. prosince.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Melissa Benoist (@melissabenoist),

Další novinkou ze světa DC je obsazení Ewana McGregora do role padoucha jménem Black Mask, který se objeví ve snímku Birds of Prey. Ten se zaměřuje zejména na dámskou část DC osazenstva. Hlavními hrdinkami zde jsou Harley Quin (Margot Robbie), Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) a Renee Montoya (Rosie Perez), které se spojí, aby vysvobodily malou holčičku uvězněnou nebezpečným zločincem, kterým je již zmiňovaný Black Mask, v komiksech velmi brutální postava. Pro McGregora, který téměř vždy ztvárňuje kladné postavy, je to neobvyklá příležitost zahrát si záporáka. Tento komiksový a na feministky apelující snímek se v kinech objeví až v roce 2020.

Fanoušci světa Star Wars však v uplynulém týdnu zažili nemilé zklamání. Tvůrci totiž zrušili chystaný film o Boba Fettovi, tajuplné postavě ze vzdálené galaxie. Místo toho se produkční studio Lucasfilms zaměří na svůj nadcházející seriál The Mandalorian, jehož tvorby se po režisérské i scenáristické stránce ujme Jon Favreau.

V neposlední řadě tu máme novinky ze světa oblíbeného HBO pořadu Hry o trůny. Již dříve bylo oznámeno, že se fanoušci mohou těšit na různé televizní spin-offy, které odkryjí, co se dělo ve Westerosu předtím, než se jeho obyvatelé začali neúprosně prát o železný trůn. V souvislosti s tím tvůrci v uplynulých dnech oznámili, že se v prequelu pod názvem Dlouhá noc objeví populární herečka Naomi Watts v prozatím nespecifikované roli.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací