Královna burlesky Dita Von Teese uhrane diváky v Praze svojí show The Art of the Teese

Dita Von Teese okouzlila i herečku Demi Moore či herce Aarona Paula.
 
 
Je označována jako světová královna burlesky. Umělkyně Dita Von Teese úplně poprvé přijíždí do Evropy se všemi rekvizitami (nechybí křišťálový kolotoč, obrovské třpytivé červené srdce či zlatá vana) a hvězdným obsazením, aby zde předvedla kritiky uznávanou show „The Art of the Teese“. První středoevropská zastávka celé tour proběhne 22. listopadu 2018 v pražském Kongresovém centru.

Program nabídne celou řadu exkluzivních výstupů včetně čtyř nejvíce fascinujících čísel. Chybět nebude ani nová verze ikonické „Martini sklenky“. Obdivovat budeme moci nejen Ditu Von Teese, ale i krásnou číši na šampaňské v barokním stylu pokrytou 150 000 krystaly Swarovski. Ochuzeni nebudeme ani o muzikální striptýzové scény „Lazy“, baletní burlesky „Swan Lake Stripteese“ či Rhinestone Cowgirl výstup s přítelem „Vontourage“.

Show „The Art of the Teese“ hýří oslnivými haute-couture kostýmy od Jenny Packahmové, Catherine D’Lishové a proslaveného tvůrce korzetů Mr. Pearla, doplněnými botami vytvořenými na míru exkluzivně Christianem Louboutinem.

Dita Von Teese nadchla i hollywoodské hvězdy. „Dita je naprosto okouzlující. Vyzdvihuje umění škádlit s nenucenou elegancí a lehkostí, která je naprosto opojná, a elegance a krása jejích pohybů vám opravdu vyrazí dech. Je to lahodné, silné a hravě provokující,“ svěřila se herečka Demi Moore. Mužský pohled na věc připojil i herec Aaron Paul: „Dita vyzařuje nadčasovou eleganci. Je to Bettie Page naší generace, ale na velmi odlišné úrovni. Narodila se, aby mohla bavit. Milujte tu dívku!“

Co: Dita von Teese: The Art of the Teese

Kdy: 22. listopadu 2018

Kde: Kongresové centrum Praha

(Foto: Dita Von Teese)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací