Slavnostní premiéru filmu Ten, kdo tě miloval zdobily Soňa Norisová a Lívia Bielovič

Do kin míří tak trochu jiný vánoční film.

 

Období adventu se blíží a s ním do kin míří i tematicky laděné snímky. Režisér a scénárista Jan Pachl natočil na motivy knihy Marie Poledňákové lehce netradiční vánoční film, a to krimi komedii Ten, kdo tě miloval. Ta je nejen plná sněhu (přírodního i umělého), ale i pátrání po tom, co se stalo vypravěči snímku, zesnulému kapitánovi Kalinovi (Pavel Řezníček).

I když hned v úvodu filmu Pavel Řezníček umírá, na premiéru dorazil usměvavý a v doprovodu hereckých kolegyň Soni Norisové a Lívie Bielovič. Ve filmu i na slavnostním promítání jsme mohli vidět Viktora Antonio, Lukáše Příkazkého či Martina Sittu. Početná herecká i tvůrčí delegace zavítala do šesti sálů multikina CineStar Anděl, kde se přivítala s diváky a popřála jim hezkou podívanou.

Jak to na slavnostní premiéře nového českého filmu Ten, kdo tě miloval vypadalo, se můžete podívat nejen ve fotogalerii na našem Facebook profilu, ale i krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací