Perinbaba 2: režisér Juraj Jakubisko dotočil pokračování kultovní pohádky

Podívejte se na první fotografie Perinbaby 2.
 
Perinbaba, tuto kultovní slovenskou pohádku z roku 1985 zná snad každý. Režisér Juraj Jakubisko aktuálně dokončuje několikaměsíční natáčení pokračování této legendy – Perinbaba 2.

Filmový štáb složený ze 100 lidí a 170 komparzistů zavítal i do divoké přírody kraje Spiša na Slovensku, kde padla i poslední klapka. Nyní Perinbabu 2 čekají postprodukční práce.

V hlavní roli Lukáše se představí mladý slovenský herec a youtuber Lukáš Frlajs. „Hodně lidí si myslí, že když točíme dvojku Perinbaby, že samozřejmě hraju Jakuba z jedničky. Ale moje postava se jmenuje Lukáš a je to syn Jakuba,“ přiblížil svoji postavu Lukáš Frlajs. Ochuzeni, ale nebudeme ani o Perinbabu s tváří italské herečky Giulietty Masina, která ožije pomocí filmových technologií.

V pohádce dále uvidíme herce z České republiky i ze Slovenska. Pohádkový kostým oblékli například Ivan Romančík, René Štúr, Dan Nekonečný, Klára Cibulová nebo Sabina Skalická. Hudbu složí Ondřej Soukup a Jan Jirásek.

Premiéra v českých a slovenských kinech je naplánovaná na konec roku 2019.

 

(Foto: Perinbaba 2)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací