Půlnoční premiéra Hněv Titánů v kině IMAX

[singlepic id=1910 w=120 h=120 float=left]Užijte si 3D božské dobrodružství v pražském IMAXu.

 

Perseus musí opět napnout všechny svaly v těle a vydat se do boje mezi božskou elitu a osvobozené Titány. Pokud si chcete toto nadpozemské, vlastě podpozemské, putování s mnoha překážami a souboji náležitě vychutnat, nenechte si ujít půlnoční premiéru Hněv Titánů 3D v jedinečném kině IMAX. Třetí rozměr je tu nepopiratelně nejlepší na české půdě.

[singlepic id=1911 w=320 h=240 float=right]

 

Co: Půlnoční premiéra filmu Hněv Titánů 3D

Kdy: Z 28. na 29. 3. 2012 v 00:01

Kde: IMAX Praha

Za kolik: dle platného ceníku

Rezervace a podrobnosti: IMAX Praha nebo Cinema City

 

Oficiální synopse Hněv Titánů 3D:

Deset let po hrdinské porážce hrozného Krakena, Perseus polobůh, syn Dia, se snaží žít poklidným životem na vesnici jako rybář a sám vychovává desetiletého syna Helia. Mezitím řádí boj o nadvládu mezi bohy a Titány. Nebezpečně oslabení chybějící lidskou oddaností ztrácejí bohové kontrolu nad uvězněnými Titány a jejich krutým vůdcem Kronosem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hadese a Poseidona. Tento triumvirát svrhl před mnoha lety jejich mocného otce, který hnije v temné propasti Tartarus, ve vězení, jež se nachází hluboko v rozsáhlém podsvětí.

Perseus nemůže ignorovat volání rodu, když Hades, spolu s božským synem Dia Aresem, změní strany a dohodnou se s Kronosem, že zajmou Dia. Síla Titanů je stále silnější a silnější, jak zbývající božská síla Dia slábne a na zemi se rozpoutává peklo. S novou pomoci bojovné královny Andromedy se Poseidonův polobožský syn Argenor a odpadlý bůh Hephaestus, Perseus statečně pustí na záludnou výpravu do podsvětí, aby zachránili Dia, přemohli Titány a zachránili lidstvo.


Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací