Původní scénář k filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny vyjde knižně

Do čarodějnického světa J. K. Rowlingové se vydáme na jaře příštího roku.
 
 
Podzim letošního roku patřil filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Fandové i mudlové magického světa Harryho Pottera se vydali po boku Mloka Scamandera hledat Gellerta Grindelwalda, jenž chce vytvořit skupinu čistokrevných čarodějů, s nimiž by vládl celému světu.

Na jaře příštího roku (11. března 2019) nás čeká toto dobrodružství znovu, a to prostřednictvím knihy. Po vzoru prvního dílu série Fantastická zvířata (Fantastická zvířata a kde je najít), se dočkáme původního scénáře k filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny v knižní podobě.

„Scénář k filmu Fantastická zvířat – Grindelwaldovy zločiny je dospělejší a temnější než série o Harrym Potterovi a podle mého názoru je i trochu temnější než autorčin scénáristický debut Fantastická zvířata a kde je najít. A současně je to také úchvatný a napínavý příběh. Člověk prostě nemůže odolat možnosti dozvědět se víc o postavách ze svého oblíbeného světa. Právě na stránkách scénáře navíc čtenář může plně ocenit talent J. K. Rowlingové psát chytré, vtipné a pohotové dialogy. Nechybí samozřejmě promyšlený děj, spletitá zápletka a množství úžasných detailů,“ říká Petr Eliáš, šéfredaktor vydavatelství Albatros.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací