Filmové události #50/18: Stranger Things jsou zpátky v prvním teaseru a nejsou sami

Uplynulý týden byl totiž ve znamení opětovných shledání.
 
 
Potkáváme se znovu i s obrovskou Godzillou v novém traileru. Pozadu nezůstala ani ovečka Shaun. Vrací se i Muži v černém, Chris Hemsworth sdílel první fotografii z natáčení tohoto spin-offu k populárnímu sci-fi. Zpět bude i seriálový Punisher, tvůrci oznámili, že druhá řada bude v lednu. Marvelovky však čeká ještě jeden návrat, Scott Derrickson se totiž znovu ujme režie druhého Doctora Strange. Ovšem Marvel a Disney mají také důvod k oslavám, byli mezi jinými nominovaní na SAG Awards. A v neposlední řade zase studio Pixar přišlo s novým projektem.

#50/18

Začátkem uplynulého týdne překvapil fanoušky první teaser ke třetí řadě seriálu Stranger Things. Krátké video odkrývá logo pořadu a názvy jednotlivých dílů. Kdy však bude nová sezóna pořadu z dílen Netflixu debutovat zatím nebylo oznámeno.

Další návrat se týká Godzilly a jejího druhého pokračování. V tom se má objevit i Millie Bobby Brown, která se proslavila coby protagonistka výše zmíněných Stranger Things. Tvůrci nám tak nabídli první ucelený trailer, ve kterém se kromě známého monstra představují i další nová kaiju. Jejich zpodobeniny pak jsou přiblíženy i v nových plakátech.

V ukázce se vrací i ovečka Shaun, která tentokrát čelí hotovému armageddonu, tedy spíše farmageddonu. A jak se s tím popere zjistíme až v září 2019.

V příštím roce se také opětovně shledáme s Muži v černém v jejich chystaném rebootu. Zde si zahrají hlavní role Chris Hemsworth a Tessa Thompson, kteří už jsou zvyklí na mimozemské invaze z marvelovského Thora. Dále se zde pak objeví Kumail Nanjiani, Emma Thompson či Liam Neeson. A právě Hemsworth sdílel na sociálních sítích první oficiální foto z natáčení.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

A když už je řeč o mimozemšťanech a Marvelu, tak právě toho se týká další tematická novinka. Produkce totiž oznámila, že se superhrdina Punisher vrátí v druhé řadě svého stejnojmenného seriálu ze stanice Netflix již na sklonku ledna.

Marvelovek se však budeme držet ještě chvilku, jelikož se k nim vztahuje i následující zpráva. Šéfové Disney a Marvelu totiž oznámili, že se režie druhého pokračování o Doctoru Strangeovi opět ujme Scott Derrickson, který se již podílel na Strangeově debutu. Další detaily k snímku však zatím nejsou známy.

Ovšem Marvel a Disney mají mnohem více důvodů k oslavám. Jak se zdá, vskutku se jim daří. V uplynulém týdnu byly totiž oznámeny nominace na SAG Awards a mezi nominovanými snímky byly i všechny tři letošní díla z tvůrčích dílen výše jmenovaných studií, tedy Avengers: Infinity War, Black Panther a Ant-Man a Wasp. Další snímky, které se utkají o prestižní cenu jsou BlackKklansman, Bohemian Rhapsody či Zrodila se hvězda. Z herců jsou pak nominovaní Christian Bale, Rami Malek, Emily Blunt, Olivia Colman, Adam Driver, Sam Elliott, Lady Gaga nebo Amy Adams. V seriálových kategoriích pak mají šanci vyhrát Daredevil, Živí mrtví nebo Westworld a v hereckých kategoriích pak Antonio Banderas, Darren Criss, Ema Stone, Penélope Cruz, Jason Bateman, John Krasinski, Michael Douglas nebo Jane Fonda. Slavnostní ceremoniál proběhne 27. ledna.

A v neposlední řadě je tu novinka ze světa Pixaru (které je mimo jiné také vlastněno Disneym). To oznámilo, že chystá nový originální projekt pojmenovaný Onward. Studio zatím nesdílelo žádné větší detaily, jediné, co nabídlo, je plakát s logem. Na animovaném snímku se mají podle všeho podílet i herci Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus a Octavia Spencer. Plánovaná premiéra je pak stanovená na 6. březen 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací