Štědrý den na TV Nova nadělí Tři bratry i Lásku nebeskou

Silvestr odhalí, že Tvoje tvář má známý hlas.
 
 
Vánoce na TV Nova budou i letos pestré. V pomyslné televizní punčoše najdeme české i zahraniční pohádky, filmy a animované pohádky.

„Program na stanicích TV Nova nabídne během vánočních svátků nestárnoucí snímky pro děti i dospělé. Ve společnosti našich kanálů si každý bude moct užít chvíle pohody, klidu a rodinných setkání u svých oblíbených pohádek nebo jiných pořadů. Programové schéma jsme připravili tak, aby si každý mohl vybrat to své,“ říká Alex Ruzek ředitelka sekce programu skupiny TV Nova.

Štědrý večer klukům a holkám přinese Tři bratry. Dospělejší publikum ocení nesmrtelnou Lásku nebeskou. První svátek vánoční nabídne pohádku z roku 2016 s názvem Řachanda. Druhý svátek vánoční strávíme s klasikou v podobě S čerty nejsou žerty. To je ale jen zlomek pohádkových příběhů. Dále se můžeme těšit například na nejnovější zpracování Popelky, pohádky Z pekla štěstí 1 a 2, Tři veteráni, Za humny je drak či Nebojsa, Mrazík, animáky Shrek 2, Hledá se Nemo nebo Kráska a Zvíře.

S Nova Cinema se budeme nejen smát, ale i smrkat do kapesníku. Na programu této tematické stanice TV Nova nalezneme filmy Vánoční prázdniny, Dokonalý gentleman, Nesvatbovi, Gremlins, Z lásky nebo pro peníze, Šéfové na zabití, Prostě sexy, Dokonalý trik, Mandolína kapitána Corelliho, Zaříkávač koní a mnoho dalších.

Opomenut nesmí zůstat ani poslední den v roce. Ondřej Sokol a Aleš Háma nás ve svém karavanu provedou tím nejlepším z páté řady Tvoje tvář má známý hlas – Silvestr z karavanu. Chybět nebudou ani Silvestrovské Televizní noviny.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací