Filmové události #03/19: Osmá řada Hry o trůny má konečně datum

Přišel i očekávaný trailer na pokračování Spider-Mana.
 
 
Marvel potěšil i s novými fotkami ke Captain Marvel.  A Netflix zase vypustil druhou řadu Punishera. Oblíbená streamovací stránka také chystá drama s Chrisem Evansem a Tomem Hollandem. Na druhé straně Aquaman z DC pokořil miliardový výdělek. Je tu i ukázka třetího Johna Wicka. S teaserem oznámili návrat i Krotitelé duchů. Oproti tomu seriáloví Lovci duchů chystají velkolepou jubilejní 300. epizodu. Dále byla také ukončena post-produkce na druhém a třetím Avatarovi. Disney zase oznámilo další live-action remake, tentokráte ožije Zvoník u Matky Boží. A v neposlední řadě se na česká plátna vrátí animovaní Rick a Morty.

#03/19

Uplynulý týden byl opravdu plný dlouho očekávaných novinek především ze světa popkultury. Celé to odstartoval nový teaser na osmou řadu populárního seriálu stanice HBO, Hra o trůny. V krátkém a tajemném videu se předvedli Starkovic sourozenci John, Sansa a Arya. Zároveň s tím bylo oznámeno i datum premiéry poslední řady úspěšné ságy.

Kromě Spider-Mana překvapil Marvel i s novými fotkami ke svému, co do data premiéry, aktuálně bližšímu filmu. Jde samozřejmě o Captain Marvel, jejíž premiéra se chystá již v polovině března. Tvůrci nabídli fanouškům nové oficiální profilové fotografie postav, a nechybí v nich ani chlupatá kočka z traileru.

V neposlední řadě Marvel uvedl na Netflixu v pátek druhou řadu seriálu ze světa drsného superhrdiny Punishera. A jak už je u Netflixovských pořadů klasikou, vypuštěno byly všech třináct epizod naráz.

A marvelovští herci Tom Holland (Spider-Man) a Chris Evans (Kapitán Amerika) se dávají dohromady i mimo superhrdinský filmový svět. Bylo totiž oznámeno, že Netflix chystá nové drama, ve kterém si oba zmínění herci zahrají. S nimi se tu objeví i Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Mia Wasikowska a Eliza Scanlen. Snímek The Devil All The Time je adaptací stejnojmenné knihy o seriálovém zabijákovi. Celý příběh se pak odehrává od konce druhé světové války po šedesátá léta. Premiéru má film naplánovanou na příští rok.

Ovšem, aby to nebylo všechno jen o Marvelu je tu i radostná novinka pro fanoušky DC. Aquaman, nejnovější přídavek tohoto filmového světa, překonal miliardovou hranici, co se týče příjmů z lístků. Tím se stal prvním DC snímkem, kterému se to podařilo a zároveň tedy také jejich nejúspěšnějším hitem.

 

Mimo zmíněnou Hru o trůny a Spider-Mana se v minulém týdnu předvedl i John Wick ve svém prvním traileru k třetímu pokračování.  Keanu Reeves se vrátí jako nebojácný bývalý zabiják již 16. května.

Zpátky jsou i Krotitelé duchů. Ti s krátkým teaserem oznámili svoje teď již oficiální třetí pokračování. Více informací k chystanému projektu však zatím není známo.

Jejich seriáloví kolegové, Lovci duchů, zase mají důvod k oslavám. Úspěšný supernaturální seriál momentálně vysílá svojí čtrnáctou řadu a zanedlouho představí fanouškům svojí třístou epizodu. A tvůrci si pro diváky připravili pořádnou podívanou. Oficiální fotografie publikované na serveru Entertainment Weekly slibují konečně opětovné shledání celé Winchestrovic rodiny i některých jejich přátel po hodně dlouhé době. Jubilejní epizoda má chystanou premiéru na 7. únor.

Jedna z novinek z uplynulých dnů se týká i Avatara. Na povrch totiž vyplula zpráva, že produkce druhého a třetího dílu je údajně oficiálně hotová. Režisér James Cameron chystá celkem pět avatarovských snímků a zatím není jasné, kdy bude mít nejbližší druhé pokračování premiéru.

V neposlední řadě v závěru týdne oznámilo Disney, jakou svojí další klasickou pohádku chystá převést do hrané podoby. Tentokráte zvolilo příběh o Zvoníkovi u Matky Boží. Truchlivý a působivý příběh o hrbatém zvoníkovi, pohledné cikánce a hříšném soudci inspirovaný stejnojmenným románem Victora Huga, zná snad každý. Od jeho live-action adaptace tak lze očekávat hodně.

A na závěr i novinka z domácího prostředí. Na tuzemská plátna se vrátí kreslený seriál Rick a Morty. Animák vrátí do českého vysílání kanál Prima Comedy Central. Dobrodružství Ricka a Mortyho, spojená s cestováním v čase, budou moci čeští fanoušci sledovat již od února.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací