Rozhovor: Rapper Kali vypráví o své porotcovské roli v show The Voice Česko Slovensko 2019

Zavřete oči, noví porotci i soutěžící přichází.
 
 
Představte si, že sedíte zády k pódiu a pouze podle sluchu hodnotíte pěvecké vystoupení nervózního soutěžícího. Myslíte si, že je tento způsob posuzování talentu jednodušší nebo náročnější, než když si hledíte do očí? Přesně s touto situací se museli vypořádat noví porotci show The Voice Česko Slovensko 2019, která startuje na TV Nova 10. února. Tentokrát do stylových křesel usedli Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, Kali a Pepa Vojtek.


Slovenského rappera Kaliho jsme zastihli na tiskové konferenci, kde jsme mu položili několik rychlých otázek týkajících se právě The Voice Česko Slovensko. V rozhovoru nám prozradil odpověď nejen na již nastíněnou otázku, a to jaké to je sedět zády k soutěžícím, ale i jestli byl pro něho při volbě stisknutí tlačítka rozhodující hudební žánr. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací