CineStar pro maminky – Můj vysvlečenej deník

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Odhalte dívčí tajemství v nové české komedie v CineStar.

 

Láska přináší nejen šťastné chvíle, ale i problémy a strasti. Obzvláště zamotat hlavu umí, když jste mladá, dospívající dívka. I Johana prožije na vlastní kůži mnoho dobrodružství spojených nejen s láskou, ale i se zamotanými rodinnými vztahy. Na Johaně je ovšem zajímavé to, že si vše pečlivě zaznamenává do svého deníku. Vydejte se odkrýt tajemství a pikantnosti s novou českou komedií Můj vysvlečenej deník na speciální představení pro maminky v CineStaru.

 

[singlepic id=1937 w=320 h=240 float=right]

Co: CineStar pro maminky s filmem Můj vysvlečenej deník

Kdy: 26. 4. 2012 10:00

Kde: CineStar – Liberec

Za kolik: 109 Kč

Podrobnosti: CineStar Liberec

 

Oficiální synopse Můj vysvlečenej deník:

LÁSKA ŠKODÍ PROSPÍVÁ VÁM I LIDEM VE VAŠEM OKOLÍ

Komedie natočená podle knižního bestselleru Johany Rubínové. Rozhodně nečekejte další legraci o prvním sexu a namáhavé cestě k němu. Sex, alkohol a taky tráva jsou už dnes běžnou součástí života „pod 18“, úplně stejně jako láska, sny, zrada, rodiče nebo trapasy. Johanin deník je vysvlečenej tím, jak otevřeně s lehkou ironií a vtipem tenhle svůj dívčí a ženský život se vším všudy popisuje.

Johana má tři kamarádky, dva kamarády, tátu a macechu. Kasandru, která není promiskuitní, jen s „tím“ nemá žádnej problém, Káču, kterou doma terorizuje otec, Andy, která miluje Vektora a ještě mu to neřekla, Vektora, kterej miluje Andy a ještě jí to neřekl, a chytrýho kluka, co moc kouří trávu a říká se mu Hagrid. Taky tátu, co býval novinář a rocker a teď píše do bulváru a macechu Sábu, kterou nemůže vystát. Počty kamarádů a rodičů se ale změní. Johana se totiž nečekaně zamiluje, začne pátrat po muži ze starých dopisů, který znal její mámu, když byla naživu, a který by mohl být jejím biologickým otcem, a její deník, kde je úplně všechno, chtějí vydat jako knížku. A ani ty depky už nejsou, co bejvaly.

„Teenagery často vnímáme jen jako hlasitou drzou bandu s tím, že z toho jednou vyrostou, ale to je mýlka. Johana myslí, cítí, uvažuje a všechny karamboly a průšvihy, které ji potkají, nebo které sama způsobuje, jsou stejné v 17ti jako v 27. Navíc skvěle pozoruje a glosuje život kolem sebe,“ říká režisér Martin Dolenský.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací