Jaro 2019 na TV Nova: show The Voice Česko Slovensko, MasterChef Česko či seriál Kameňák

Překvapivé pěvecké výkony, dobré jídlo či úderné vtipy bez cenzury.
 
 
I když kolem nás poletují sněhové vločky, televizní stanice najely na jarní režim, který nabídne oblíbené pořady, ale i svěží novinky.

Již nyní hlásí návrat na TV Nova seriály Specialisté, Ulice či Ordinace v růžové zahradě 2, reality show Výměna manželek i zábavný soutěžní pořad Co na to Češi. Těšit se ale můžeme i na třetí sérii dokureality Malé lásky, na osm nových dílů kriminálního seriálu Policie Modrava či úspěšný časosběrný dokument z prostředí ženské věznice Holky pod zámkem. Ústředními body programového schématu na jaro 2019 jsou bezesporu show The Voice Česko Slovensko, MasterChef Česko či nový seriál Kameňák.

Reality show MasterChef Česko nás už baví několik týdnů. Michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý kulinářský talent Přemek Forejt mají za úkol z řad amatérských kuchařů vybrat jednoho, který získá titul MasterChef Česko a výhru půl milionu korun.

V neděli 10. února startuje nejnovější ročník světové show The Voice Česko Slovensko. A i tento rok budou porotci rozhodovat o postupu soutěžících do dalších kol pouze na základě sluchu. Do porotcovského křesla letos usednou Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, rapper Kali a rocker Pepa Vojtek.

Velkým jarním překvapením je šestnáctidílný seriál Kameňák, který volně navazuje na známou filmovou sérii. Starostou Kameňákova se opět stane Václav Vydra. Vrací se i Martin Dejdar, Alice Bendová, Zuzana Slavíková, Jana Paulová, Hana Čížková, Jiří Krampol, Václav Upír Krejčí, Petr Vondráček a další. První díl uvidíme v pátek 22. února 2019.

Jak to na vypadalo na tiskové konferenci TV Nova, kdy bylo jarní programové schéma představeno, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací