Projekce pro seniory v CineStar – Probudím se včera

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Odcestujte do 80. let v multikině CineStar.


 

Projekce pro seniory se i v dubnu hlásí o slovo. 65 Kč za vstupenku zůstává, ale promítaný film je samozřejmě jiný. Tentokrát se všichni diváci 26. 4. 2012 v 10 hodin v CineStaru vrátí časem a budou spolu s Jirkou Mádlem zachraňovat ztracenou lásku. Velmi oblíbená česká komedie Probudím se včera kina jen tak neopustí. Lístky na tuto akci můžete zakoupit pouze na pokladně.

[singlepic id=1499 w=240 h=180 float=right]

 

Co: Projekce pro seniory – Probudím se včera

Kde: CineStar Liberec

Kdy: 26. 4. 2012 v 10:00 hodin

Za kolik: 65 Kč

Podrobnosti: CineStar Liberec

 

Oficiální synopse Probudím se včera:

[singlepic id=1866 w=240 h=240 float=right]Komedie s originální zápletkou, v níž si věčně svobodný profesor češtiny, díky třídnímu srazu uvědomí, že nejvíce kdy miloval spolužačku Elišku. Tehdy v sedmnácti letech, nenašel odvahu ji říct, že jí má rád a ona se pak navždy vytratila z jeho života. Petrovi se naskytne jedinečná šance, vrátit se do svých studentských let, do června 1989, kdy chodil do třeťáku, a napravit, co promeškal. Jenže zahrávat si s časem není jen tak. Návraty nejsou nikdy snadné. Petr se dostává do změti komplikací a průšvihů, které naštěstí řeší s vtipem, nadhledem a drzostí, jakou dobře zná od svých vlastních studentů. Postačí však tyhle zbraně na to, aby přesvědčil Elišku o svých citech a získal její lásku?


Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací