Prci, prci, prcičky: Školní sraz / American Reunion – recenze

Americký koláč i po letech chutná skvěle.
 
 
Už je to 13 let, kdy do kin poprvé vtrhla bláznivá partička amerických maturantů, kteří nemysleli na nic jiného, než na to pořádně si užít. V jejich touze za sexuálním dobrodružstvím nikdo a nic nebylo v bezpečí. Ani (dnes již legendární) jablečný koláč nebyl ušetřen. Tentokrát se maturitní ročník 1999 schází, aby si náležitě užil školní sraz.

Naše správná pětka chlapů v sestavě Jim Levenstein (Jason Biggs), Oz (Chris Klein), Kevin (Thomas Ian Nicholas), Finch (Eddie Kaye Thomas) a Steve Stifler (Seann William Scott) nám vyspěla. Stali se úspěšnými ve svých pracích, procestovali svět a založili vlastní rodiny. Zkrátka se usadili a stali se z nich zodpovědní dospělí lidé, kteří nepaří a neokukují všechny sexy prdelky v okolí. Nebo ne?

Co myslíte, že se stane, když se po letech sejde parta nejlepších kamarádů a pařmenů ze střední školy a navíc se do všeho vloží expert Stifler se zastydlou pubertou? Jeden průšvih a nedorozumění střídá další. Začátek filmu se rozjíždí trochu pomaleji a je až příliš nostalgický, druhá část ovšem nabere kurz směr stará dobrá zábava. V některých chvílích si sice můžete říkat, že takto detailní záběry jste snad ani nepotřebovali, ale rozhodně jste je ani nečekali. A popravdě, „Prcičky“ ve svých počátcích pobuřovali a překračovali určité hranice, tak asi nechtěli tuto tradici porušit.

Pokud jste prvními třemi, respektive hlavně prvními dvěma, díly „Prciček“ nepolíbení, hodně vtipů a narážek na minulost vám plně nedojde a snímek si tak neužijete do všech detailů. I tak vás ale čeká pořádná porce zábavy, kterou byste si neměli nechat ujít. Dnešní maturanti si v kině užijí nefalšovaný mladistvý mejdan a maturitní ročníky z přelomu tisíciletí se vrátí do školních let a zjistí, že songy na které to tenkrát roztáčely, dnes již patří ke klasice.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz důstojně uzavírají úvodní trilogii dnes již legendární série. Stifler řádí jako za mlada, Jimův táta udává rady a alkohol teče proudem. To vše je obestřeno příjemnou aurou nostalgie a místy i vyspělejší atmosférou. Všeobecně se vám ale dostane toho, na co jste zvyklí a to se vší parádou, drzostí a dávkou nechutností. Hlavně neodcházejte hned s první vteřinou titulků, ochudili byste se tak o závěrečnou a překvapivou tečku.
 

Stiflerova máma nesmí chybět.


 

Jimův táta ví hodně o sexu a nebojí se zeptat.


 

 Jen Stifler umí rozžhavit ledová dámská ňadra.


 

80%
Awesome

Prci, prci, prcičky: Školní sraz / American Reunion

Prci, prci, prcičky: Školní sraz důstojně uzavírají úvodní trilogii dnes již legendární série. Stifler řádí jako za mlada, Jimův táta udává rady a alkohol teče proudem. To vše je obestřeno příjemnou aurou nostalgie a místy i vyspělejší atmosférou. Všeobecně se vám ale dostane toho, na co jste zvyklí a to se vší parádou, drzostí a dávkou nechutností.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací