Filmovou lekci Jak vycvičit draka 3 absolvovali Roman Vojtek, Tomáš Klus či Jakub Vaňas

Slavnostní premiéra se neobešla bez vodní sprchy a foukání větru ve 4DX.
 
 
Filmová animovaná trilogie Jak vycvičit draka dospěla ke svému závěru. Do českých kin vstoupilo poslední dobrodružství Bezzubky a Škyťáka pojmenované Jak vycvičit draka 3. A i tentokrát se bude bojovat za svobodu a lásku. Povede se nerozlučné dvojce a partě z ostrova Blp zachránit svůj domov, draky a svoje milované?

Slavnostní premiéra přilákala do kina nejen děti, ale i dospěláky s hravou duší. Speciální projekce se totiž konala ve 4DX sále v megaplexu Cinema City Chodov. Na Romana Vojtka, Petru Vraspírovou, Tomáše Kluse, Tamaru Klusovou, Jakuba Vaňase, Vlastinu Svátkovou a další hosty tak čekal filmový zážitek plný speciálních efektů, jako je voda, vítr či synchronizované naklánění sedaček při letu na dracích.

Před vstupem do sálu se navíc mohli velcí i malí návštěvníci vyfotografovat s hrdiny pohádky, a to Bezzubkou a Škyťákem.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Jak vycvičit draka 3 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací