Filmové události #11/18: Vrací se Venom, hrdinové z Jumanji i Zabiják se svým Bodyguardem

Zkrátka týden filmových sequelů.
 
 
Nejprve však k Aladinovi, který se předvedl v prvním uceleném traileru. Svou druhou ukázkou se pochlubili i Avengers: Endgame. A Marvel bodoval na všech frontách, Captain Marvel měla totiž úspěšný otevírací víkend. Na druhé straně se vrací James Gunn jako režisér třetích Strážců Galaxie. Ryan Reynolds zase oznámil pokračování Zabijáka & bodyguarda. Chystá se i Venom 2 a tvůrci potvrdili ústředního padoucha. Ještě letos se můžeme těšit i na sequel k Jumanji. A v neposlední řadě se chystá konec populárního seriálu studia DC Arrow.

#11/19

Live action adaptace disneyovky Aladin na sebe nenechala dlouho čekat a tvůrci už počátkem uplynulého týdne nabídli první ucelený trailer. V něm bylo možno vidět všechny známé postavy a poodkryl se kus příběhu i některé písně. Will Smith jako kouzelný Genie se předvede v kinech již 23. května.

Další ukázka také spadá pod studio Disney a vztahuje se k dlouho očekávané marvelovce Avengers: Endgame. Tvůrci představili druhý trailer ke svému chystanému komiksovému snímku. Zde mohli fanoušci vidět všechny své oblíbené postavy od Kapitána Ameriky, Black Widow, Iron Mana, Thora přes Hawkeye, Ant-Mana, Hulka, Rocketa až po Nebulu či Captain Marvel a mnohé další. Poslední pokračování ze ságy Avengers se chystá do kin již za necelý měsíc.

A když už je řeč o marvelovkách tak je také nutno zmínit poslední přírůstek do MCU, kterým je již jmenovaná Captain Marvel. Ta měla premiéru v předchozím týdnu a zatím si vede velmi dobře. Stává se z ní kasovní trhák. Pobořila i nějaké rekordy; je třetím nejvýdělečnějším snímkem s premiérou v březnu, nejúspěšnějším filmem s dámskou hrdinkou vůbec a druhou nejlépe si stojící sólo marvelovkou po Black Pantherovi.

Poslední marvelovská novinka se týká třetího pokračování Strážců Galaxie. Jeho režisér James Gunn byl před několika měsíci vyhozen studiem Disney, kvůli pár let starým nevhodným tweetům. Po něm měl údajně převzít práci Taika Waititi, ale koncem tohoto týdne bylo oznámeno, že Disney opět zaměstnal Gunna, který nakonec bude Strážce Galaxie 3 režírovat.

Ale dost už o superhrdinech, i když jednoho takového ztvárnil i Ryan Reynolds. A ten je i jednou z hvězd akční komedie Zabiják & bodyguard, kde si zahrál po boku Samuela L. Jacksona. Reynolds v uplynulých dnech oznámil na sociálních sítích, že se chystá pokračování. Z popisků a přiložené fotografie je zřejmé, že tentokráte bude muset ochraňovat zabijákovu manželku, tedy Salmu Hayek.

To však není jediný snímek, jehož sequel byl nedávno oznámen. Studio Sony oznámilo, že se oficiálně připravuje Venom 2. S tím potvrdilo i fakt, že hlavním záporákem bude tentokráte symbiont jménem Carnage, který je i v komiksech úhlavním nepřítelem Venoma. Ve snímku ho ztvární Woody Harrelson, jehož bylo možno vidět v této roli v prvním filmu v krátké mezititulkové scéně.

Do třetice všeho dobrého. Je tu i již dávno oznámené pokračování k Jumanji. Herec Dwayne Johnson, který ve snímku ztvárňuje hlavní roli, sdílel na sociálních sítích první fotografii z natáčení. Samotný film pak má chystanou premiéru na letošní prosinec.

Poslední informace se vztahuje k populárnímu seriálu Arrow spadajícího do universa studia DC. Jeho producenti oznámili, že se pořad chystá ke svému konci.  Jeho na podzim chystaná osmá řada bude i jeho poslední. Navíc další smutnou zprávou je, že tato závěrečná sezóna bude i zkrácená na pouhých deset epizod.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací