Romantická komedie LOVEní Karla Janáka slavnostně vstoupila do kin za doprovodu Geislerové či Prachaře

Heslo filmu zní: „Hledá se láska, zn. spěchá.“
 
 
Po komediích jako je 10 pravidel jak sbalit holku, Cuky Luky Film či Snowboarďáci a Rafťáci nám přináší režisér Karel Janák další snímek pro pobavení, a to romantickou komedii LOVEní. Jak již název napovídá, děj snímku se točí kolem lásky a hledání potencionálních partnerů. V romantickém duchu se nesla i slavnostní premiéra, která hostům nabídla možnost vyfotografovat se v tematickém fotokoutku zasypaném květinami a roztomilými světýlky.

Na slavnostním promítání se sešla i herecká parta v čele s režisérem Karlem Janákem. S diváky v sálech i ve foyer kina se sešli Jakub Prachař, Roman Tomeš, slovenská stand up komička Evelyn Kramerová a Ester Geislerová, představitelka ústřední postavy Elišky. Fanoušci tak měli jedinečnou příležitost nechat si podepsat připravené fotografie a památníčky.

Jak to na slavnostní premiéře filmu LOVEní vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profiluve fotogalerii na našem Facebook profilu. Na našem YouTube kanálu ČK LIVE budou již brzy k vidění rozhovory s Jakubem Prachařem, Ester Geislerovou a Evelyn Kramerovou.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací