Členové mediální agentury Všechno je jinak představili veřejnosti svůj šestidílný projekt

Kryštof Hádek, Eliška Křenková a Jan Strejcovský na Febiofestu slavnostně uvedli nový seriál.
 
 
V režii Jana Prušinovského a Vladimíra Škultétyho vznikl nový komediální seriál, který nás seznámí s členy mediální agentury VJJ. Během šesti dvanáctiminutových dílů budeme moci sledovat, jak se vedoucí Král (Kryštof Hádek), copywriterka Lištice (Eliška Křenková) a grafik Levy (Jan Strejcovský) snaží vyhovět Bohu (Viktor Tauš) a především přáním klienta, která bývají mnohdy téměř nesplnitelná.


Díky námětu a scénáři Jaroslava Žváčka budeme mít od 28. března 2019 možnost na internetové televizi MALL.TV nahlédnout pod pokličku reklamních agentur, kde se vaří recepty na to, jak prodat a zpropagovat značku či určitý produkt. A bude to velká legrace, protože všem je jasné, že Král, Levy a Lištice budou muset být opravdu kreativní a za málo peněz vykouzlit hodně muziky. Navíc, pro Viktora Tauše je seriál Všechno je jinak i profesním milníkem. Porušil zde totiž své pravidlo hrát pouze ve vlastních filmech.

Herci a tvůrci představili nový sitcom na filmovém festivalu Febiofest. Delegace se prošla po červeném koberci, který je i diváky dovedl do kinosálu plného nafukovacích kruhů. Zde bylo v premiéře promítnuto všech šest dílů (další možnost se nám naskytne v pátek 29. 3. od 18:00 v kině Světozor).

Jak to na slavnostní premiéře seriálu Všechno je jinak vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací