Filmové události #15/19: Star Wars jsou zpátky, a stejně tak i Addamsova rodina, Lví král, X-Meni i Hra o trůny

Zkrátka týden návratů.
 
 
Je tu první teaser deváté episody hvězdné ságy, a tvůrci odkryli i její název. V oficiálním traileru se představil i remake Lvího krále. Stejně jako remake Addamsovy rodiny. S ukázkou k Dark Phoenix se vrátili i X-Meni. A blíží se i osmá řada Hry o trůny. Na druhé straně Disney+ chystá velké plány, pro některé marvelovské postavy. V neposlední řadě se pak Snídaně s Novou dočkala nové moderátorské dvojice.

#15/19

K závěru týdne překvapil fanoušky teaser k chystanému snímku z řady Star Wars. V krátkém klipu je možno vidět navrátivší se postavy. Tvůrci v něm také odkryli titul deváté epizody, který zní The Rise of Skywalker. Snímek má pak plánovanou premiéru pár dní před Vánoci.

Začátkem týdne, představilo Disney oficiální trailer na live action remake Lvího krále. Zde si mohli fanoušci prohlédnout digitální verze populárních animovaných hrdinů a ve videu zazněla i jedna z písní. Lví král se pak chystá do kin v polovině července.

Dalším remakem, který se též představil ve videu, byla Addamsova rodina. Zde si naopak tvůrci připravili animovanou verzi. Vrací se zde Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley, strýček Fester, Lurch a mnozí další členové této podivínské rodinky. Jejich dobrodružství pak bude k vidění přesně na Halloween.

Poslední ukázka týdne se pak týká snímku X-Men: Dark Phoenix. Poslední díl z x-menovské ságy představí hrdinku Jean Grey, která bojuje s nadpřirozenou entitou, co se v ní usídlila a říká si Phoenix. Pomoc ji mohou jen její nejbližší, tedy Profesor X a ostatní mutanti z jeho školy. Ve snímku se představí Sophie Turner, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Michael Fassbender a mnozí další. Premiéru má pak chystanou na 6. červen.

Když už jsme však u návratů, tak se neúprosně blíží osmá a finální řada populárního seriálu Hra o trůny. HBO dokonce nabídlo speciální promítání první epizody pro fanoušky v kině CineStar. Boj o trůn pak oficiálně začne již v neděli večer, u nás pak bude na HBO první díl k vidění již v pondělí.

Samozřejmě by to nebyl filmový týden, bez novinek spojených s Disney. To tentokráte přišlo s řadou oznámení týkajících jejich připravovaného streamovacího kanálu nazvaného Disney+. Produkce pak potvrdila, že oficiálně vzniknou seriály spojené s marvelovskými postavami. Svého vlastního pořadu se údajně dočká střelec Hawkeye, se sérií pak můžou počítat i Scarlet Witch a Vision, další šťastnou dvojkou jsou pak Bucky a Falcon a v neposlední řadě se našlo místo i pro seriál se záporákem Lokim. V uplynulých dnech pak Disney potvrdilo všechny tyto seriály a předvedlo i některé plakáty k nim. Kromě Marvelu, se však mohou fanoušci těšit i na seriály spojené se Star Wars, či Simpsonovi, kteří po koupi Foxu patří též pod Disney a budou se zde nově vysílat. Nový streamovací kanál by měl oficiálně začít fungovat od 12. listopadu.

A na závěr něco z domácího prostředí. Oblíbená ranní talkshow televizní stanice Nova Snídaně s Novou má nové moderátory. Nejsou jimi nikdo jiný než zpěvák a herec Milan Peroutka a youtuberka a influencerka Nikol Čechová známá spíše pod přezdívkou Shopaholic Nicol. Tato moderátorská dvojice se pak poprvé představí v pondělí 15. dubna od 5:55 hodin na Nově.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací