Dámská jízda v multikině CineStar – Líbáš jako ďábel

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Předpremiéru filmu  Líbáš jako ďábel propukne v květnu v CineStar.

 

 [singlepic id=2051 w=320 h=240 float=right]

Pokud se spojí Dámská jízda s exkluzivní předpremiérou filmu, není lepší a slavnostnější kombinace. V květnu v CineStar se takovéto luxusní akce dočkáme již 9. května 2012. Všechny dámy ten den čeká jejich kouzelný večer s projekcí filmu Líbáš jako ďábel, který má oficiální premiéru v kinech až 17. května 2012. Pokud máte chuť pobavit se u nové české komedie při Dámské jízdě v multikině CineStar, neváhejte a zajistěte si svůj lístek.

 

Kdy: 9. května 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Liberec


Kdy: 9. května 2012 od 17:30

Kde: CineStar – Mladá Boleslav


Kdy: 9. května 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Plzeň


Kdy: 9. května 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Praha – Černý Most


Kdy: 9. května 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Praha – Anděl


Kdy: 9. května 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Hradec Králové


Kdy: 9. května 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Pardubice


Kdy: 9. května 2012 od 18:00

Kde: CineStar – Jihlava


Kdy: 9. května 2012 od 17:30

Kde: CineStar – České Budějovice


Kdy: 9. května 2012 od 17:00

Kde: CineStar – Ostrava


Kdy: 9. května 2012 od 18:00

Kde: CineStar – Olomouc

 

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse Líbáš jako ďábel:

Dva roky po diváckém hitu Líbáš jako Bůh přichází autorka a režisérka Marie Poledňáková s volným pokračováním úspěšné komedie. V novém filmu Líbáš jako Ďábel posílá kvarteto hlavních hrdinů do nových životních situací.

„Opravdu to nebyl můj záměr,nechat si otevřenou možnost k vytvoření druhého dílu. Prostě se mi už víc do filmu nevešlo,“říká autorka a režisérka Marie Poledňáková a dodává: „I když jsem nepomýšlela na pokračování, občas jsem si položila otázku, jak tyhle vztahy mohou dopadnout? A stejnou otázku mi kladli i diváci: jedni viděli jedinou možnost, že se František vrátí k Bohunce, jiní, že Helena se musí vrátit ke Karlovi. A všichni zamilovaní byli přesvědčení, že Helena a František budou spolu žít. Mnoho diváků si vkládalo do příběhu svoji vlastní zkušenost, přání a představy. Bylo to pro mne nanejvýš překvapivé, ale i inspirující: sotva film skončil, diváci se ptali, co bude dál? Přiznávám, že i já sama jsem byla zvědavá, jak by to asi dopadlo, kdyby se čas příběhu nezastavil…A tak jsem se rozhodla dát svým hrdinům šanci a nechat je žít: ty čtyři hlavní postavy jsou tak silné a výrazné, že to, co bude dál, nabídnou i vyřeší sami…“

Příběh nového filmu začíná ve chvíli, kdy staré manželské svazky jsou definitivní minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít nový, společný život. Ovšem, jak už to tak bývá, pouto s bývalým životem nelze zpřetrhat jen tak jednoduše. Stále je to vaše rodina, vaše okolí a vaši bývalí partneři do společného života nutně stále patří.

„V padesátiletech člověk není solitér. Lety vytvořené rodinné vztahy jsou jako kruhy, které nejde překročit jen proto, že se naskýtá šance začít nový život,“tvrdí Marie Poledňáková a jistě tak vystihuje zkušenost i řady budoucích diváků.

Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí. Na Františkovu exmanželku Bohunu, energickou dámu, zvyklou vše řídit, pak situace dopadá ještě tíživěji. Oba hledají cesty, jak Františka a Helenu znovu získat pro sebe.

František s Helenou zvolí z nastalé situace jediné rozumné východisko – rozhodnou se být chvíli sami a daleko, a tak vyrážejí na romantickou exotickou dovolenou do Maroka. Ale i zde je dostihnou nejen potíže, ale i jejich bývalí partneři, kteří ve Františkových a Heleniných cestovních lapáliích, k nimž patří ztracená zavadla, ukradené doklady a řada dalších problémů, vidí příležitost, jak se vrátit do jejich života. Pro náš pár teprve teď nastává opravdová zkouška jejich vztahu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací