Po úspěchu ve světe přijde Iron Sky i k nám

[singlepic id=2131 w=120 h=120 float=left]Iron Sky u nás poprvé uvidíte na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

 

Akční scifi komedie Iron Sky se blíží do našich luhů a hájů a už dopředu hlásí „Přicházíme v míru.” Jestliže se na počin režiséra Tima Vuorensola velmi těšíte a nechce se vám čekat až do 12. července 2012, kdy by měla film na český trh přinést mediální společnost Film Europe Media Company, můžete vyrazit na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Exkluzivní předpremiéra Iron Sky proběhne v rámci sekce Deset evropských režisérů očima Variety v období od 1. do 2. července 2012. Nutno podotknout, že Iron Sky se těší od své světové premiéry 11. února 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně velké oblibě, vysokým hodnocením a častým diskuzím. Během premiérového víkendu ho zhlédlo více než čtvrt milionu diváků, kteří mu tak zajistili místo na předních příčkách v návštěvnosti kin. Pokud o temné scifi komedii mnoho nebo vůbec nic nevíte, nezoufejte a prohlédněte si trailer a přečtete oficiální synopsi. Třeba i vás nadchne neotřelý příběh o invazi Čtvrté říše a tajném úkrytu na Měsíci a rozhodnete se vydat na exkluzivní předpremiéru do Karlových Varů.

 

Trailer Iron Sky:

 

Oficiální synopse Iron Sky:

V posledních chvílích Druhé světové války se tajný nacistický program vyhnul destrukci a ukryl se na odvrácené straně Měsíce. Během 70 let přísného utajení Nacisté zkonstruovali gigantickou vesmírnou pevnost s masivní armádou létajících talířů.

Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem příliš blízko tajné nacistické základně, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal… i když o něco dříve, než bylo plánováno. Washington prohlašuje, že jeho mise je jen propagační kampaní Prezidentky Spojených států, ale co jiného by člověk mohl být, když ne zvědem pro bezprostřední útok pozemskými silami? Čtvrtá říše musí reagovat!

 

Podrobnost: filmeurope.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací