Morganovi / Did You Hear About the Morgans? – recenze

Hugh Grant a Sarah Jessica Parker jsou manželé.
 
 
Nelekejte se. Svoji jsou jen na plátně v nové romantické komedii – Morganovi. Nějak jim to ale přestalo klapat a jejich vztah se nachází ve fázi odloučení. Paul Morgan si ovšem uvědomí, že Meryl Morgan je jeho životní láskou a chce ji zpět za každou cenu. Tuhle informaci se dozvíte ihned v úvodu. Podání je velmi nevšední, ale poněkud zdlouhavé. Zbytek filmu, v podstatě celý, mají na to, aby si k sobě opět našli cestu.

Pokud čekáte svěží, romantický film – nedočkáte se. Zápletka je jednoduchá, stokrát ohraná bez špetky nového koření. Některé věci se dají romantickým filmům odpustit a některé ne. Jedním z nejhorších faux-pas filmů tohoto žánru je, když se k sobě ústřední dvojice nehodí. Což se bohužel u Morganových stalo. Mezi Hugh Grantem a Sarah Jessicou Parker to zkrátka nefunguje. Neprobíhá mezi nimi žádná chemie a ani u polibku jim „nevěříte nos mezi očima“. Vztah mezi jejich asistentem a asistentkou má úplně jiné grády.

Nemohu říct, že se ve filmu neobjeví vtipná scéna. Pár se jich tu najde, ale jen nesměle vykukují z jinak šedivého děje. Několik těchto záblesků nepromění Morganovy v dobrou romantickou komedii.
 

Bez repelentu ani ránu.


 

Miláčku, neboj se. Já tě ochráním!!!


 

A ten mobil nám zakážete na jak dlouho?


 

25%

Morganovi / Did You Hear About the Morgans?

Pokud čekáte svěží, romantický film - nedočkáte se. Zápletka je jednoduchá, stokrát ohraná bez špetky nového koření. Některé věci se dají romantickým filmům odpustit a některé ne. Jedním z nejhorších faux-pas filmů tohoto žánru je, když se k sobě ústřední dvojice nehodí. Což se bohužel u Morganových stalo. Mezi Hugh Grantem a Sarah Jessicou Parker to zkrátka nefunguje. Neprobíhá mezi nimi žádná chemie a ani u polibku jim "nevěříte nos mezi očima". Vztah mezi jejich asistentem a asistentkou má úplně jiné grády.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací