Speciální promítání filmu Tady hlídám já v CineStar Liberec

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Maminky i senioři si ve čtvrtek dopoledne užijí promítání jenom pro ně.

 

Pokud jste si mysleli, že v červnu budete ochuzeni o speciální projekce multikina CineStar Liberec, obávali jste se předčasně. Již tento čtvrtek 21. června 2012 dopoledne proběhne speciální promítání jak pro maminky, tak pro seniory. V obou případech se můžete těšit na rodinnou letní komedii Tady hlídám já. Pobaví vás spousta oblíbených českých herců, jako jsou Veronika Divišová, Jitka Ježková, Vladimír Javorský, Lukáš Vaculík, Pavel Nový, Simona Stašová, Iva Pazderková, Lukáš Latinák, Klára Jandová. Takže, pokud se doma nudíte, zajděte si na film do kina. Pro maminky je připraveno speciální osvětlení či služby hostesek ze Střední zdravotnické školy. To vše za pouhých 109 Kč. Promítání pro seniory s sebou přináší ještě o něco příznivější cenu a to 65 Kč. Tak co říkáte? Využijete některý z tipů?

 

[singlepic id=2187 w=320 h=240 float=right]

Co: CineStar pro maminky s filmem Tady hlídám já

Kdy: 21.65. 2012 v 10:00 hodin

Kde: CineStar – Liberec

Za kolik: 109 Kč

Podrobnosti: CineStar Liberec – maminky


 

Co: CineStar pro seniory s filem Tady hlídám já

Kde: CineStar Liberec

Kdy: 21. 6. 2012 v 10:00 hodin

Za kolik: 65 Kč

Podrobnosti: CineStar Liberec – senioři

 

Oficiální synopse Tady hlídám já:

Rodinná komedie o tom, jak vám zvíře změní život… k lepšímu.

Film Tady hlídám já navazuje na tradičně žánrově úspěšné české komedie. Jeho posláním nemá být jen pobavit, ale i otevřít emocionální rovinu chápání mezilidských vztahů. Ukazuje i to, jak se dítě může cítit ve společnosti osamoceně. Hlavní postavou je 8 letá Kačenka a její psí kamarád jezevčík Hugo. Hugo je jejích ochráncem, kamarádem a v neposlední řadě i rozdmýchávačem komických situací, o které v jejich rodině není nouze.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací