Druhý trailer k novému Total Recall

[singlepic id=1936 w=120 h=120 float=left] Imaginární dovolené mohou přinést více škody něž užitku – druhé varování.

 

 

Total Recall je akční thriller o realitě a vzpomínkách opět inspirovaný známou povídkou “We Can Remember It For You Wholesale” od Philipa K. Dicka. Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je a útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud.(oficiální synopse)

A jak to bude opravdu na plátně vypadat? Po prvním akcí nabitém traileru, přichází druhý, který je ještě akčnější. Představuje nám více samotný děj a dává dostatečně najevo, že zde se na vizuálních efektech rozhodně šetřit nebude.  Pokud jste prošvihli trailer předchozí, můžete se na něj podívat o kousek níže i s českými titulky.

Premiéra v českých kinech je naplánována na 16. srpna 2012.

 

Druhý trailer Total Recall:

 

První trailer Tatal Recall s českými titulky:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací