Mocný vládce Oz / Oz: The Great and Powerful se konečně představuje prvním plakátem

 [singlepic id=2240 w=120 h=120 float=left] Už nejste v Kansasu!

 

Pamatujete si na kouzelný film z roku 1939 Čaroděj ze země Oz? Začátkem roku 2013 nás čeká prequel, ve kterém se potkáme s Jamesem Francem a trojicí čarodějnic ve složení Mila Kunis, Rachel Weisz a Michelle Williams. Snímek Mocný vládce Oz nám odhalí, jak to všechno začalo a kde se vlastně vzal ten tajemný a mocný čaroděj. Již dnes si můžete prohlédnout první plakát napínavého dobrodružství. Nemohu si pomoci, ale ihned po prvním zhlédnutí, jsem si vzpomněla na Hobita. Jste na tom podobně?

 

Fantastické dobrodružství MOCNÝ VLÁDCE OZ od společnosti Walt Disney Pictures v režii Sama Raimiho se vrací k populární literární postavě Čaroděje ze země Oz z kníhy L. Franka Bauma. Když se Oscar Diggs (James Franco), druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. Sláva a bohatství jsou jeho, dokud nepotká tři čarodějky: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) a Glindu (Michelle Williams). Oscar se nechtěně zaplete do velikých problémů, kterým čelí Země Oz a její obyvatelé, a musí se naučit odlišovat dobré lidi od zlých dřív, než bude příliš pozdě. Kouzelník postupně využivá své magické umění a vynalézavost, aby se proměnil ve věhlasného a mocného Čaroděje ze Země Oz a především v lepšího člověka. (oficiální synopce)

 

V našich kinech je premiéra Mocný vládce Oz naplánována na 7. března 2013.

 

Plakát Mocný vládce Oz (Oz: The Great and Powerful):

[singlepic id=2239 w=640 h=480 float=center]

Zdroj: impawards.com

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací