Půlnoční premiéra filmu Temný rytíř povstal

[singlepic id=1554 w=120 h=120 float=left]Jeden z nejočekávanějších filmů roku vtrhne o půlnoci do multikin Premiere Cinemas, Golden Apple Cinema Zlín, Cinema City a CineStar.

 

Již tuto středu, respektive v noci ze středy na čtvrtek, budete moci na vlastní oči spatřit uzavření jedné velké komiksové série. Režisér Christopher Nolan zdárně dotáhl svoji vizi Batmana a Gotham City do úspěšného konce. Nové a realistické zpracování Batmana, které jsme měli možnost poprvé spatřit v roce 2005, někoho potěšilo, ale jiné zase naštvalo. Jak to všechno dopadne a kam dlouhá sedmiletá cesta naše hrdiny dovede, zjistíte již příští týden v kinech. Temný rytíř povstal je totiž konečně tady. Předprodej je již zahájen!

 

Co: Půlnoční premiéra filmu Temný rytíř povstal [singlepic id=2126 w=320 h=240 float=right]

Kdy: z 25.7. na 26. 7. 2012 o půlnoci (noc ze středy na čtvrtek)

Kde: Golden Apple Cinema

Kde: Cinema City

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Kde: CineStar

Podrobnosti: GAC nebo Cinema City nebo Premiere Cinemas nebo CineStar

 

Oficiální synopse filmu Temný rytíř povstal:

Hvězdnému mezinárodnímu obsazení filmu vévodí držitel Oskara Christian Bale („Fighter“), který se vrací ve dvojroli Bruce Wayna a Batmana. Ve filmu dále hrají Anne Hathaway v roli Seliny Kylen, Tom Hardy v roli Banea, držitelka Oskara Marion Cotillard („Edith Piaf“) v roli Mirandy Tate, a Joseph Gordon-Levitt v roli Johna Blakea.

Mezi představitele hlavních rolí ve filmu dále patří držitel Oskara Michael Caine („Pravidla moštárny“) v roli Alfreda, Gary Oldman v roli komisaře Gordona, a držitel Oskara Morgan Freeman („Million Dollar Baby“), který si zopakoval roli Luciuse Foxe.

Autorem scénáře je Christopher Nolan a Jonathan Nolan, a to podle námětu Christophera Nolana a Davida S. Goyera. Producenty filmu jsou Emma Thomas, Christopher Nolan a Charles Roven, kteří se již jako tým podíleli i na filmech „Batman začíná“ a „Temný rytíř“. Výkonnými producenty jsou Benjamin Melniker, Michael E. Uslan, Kevin De La Noy a Thomas Tull, koproducentem byl Jordan Goldberg. Film představuje postavy, které se objevují v komiksech publikovaných vydavatelstvím DC Comics. Batmana vytvořil Bon Kane.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací