Nové foto a první video k snímku Silent Hill: Revelation 3D

[singlepic id=2276 w=120 h=120 float=left]Nebezpečné sexy sestřičky zaslechly svou kořist.

 

Na první skutečný trailer k novému Silent Hillu si ještě budeme muset počkat. Na internetu se ale objevil alespoň první klip a nový obrázek z filmu. Silent Hill: Revelation 3D je sequel k prvnímu snímku z roku 2006. V hlavních rolích se představí Adelaide Clemens a Sean Bean. Heather (Clemens) a její otec (Bean) byli vždycky na útěku před nebezpečnými silami, kterým sama nikdy nerozuměla. Na své osmnáctiny, po hrůzných událostech a zmizení jejího otce zjisti, že není tím, kým si myslí, že je. Její odhalení ji vedou hlouběji do démonického světa, který jí hrozí uvězněním na věčné časy.

Na videu se hvězda Hry o trůny Kit Harington snaží s pomoci Heather uniknout krvežíznivým sestřičkám. Vzhledem k tomu, že je video vytrženo z kontextu, postrádá určitý náboj a napětí. Je z něj ale znát, že hudební a zvukové doprovody by měly být doménou stejně jako v případě prvního filmu.

Ve snímku se dále objeví Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell, Radha Mitchell, Deborah Kara Unger a Martin Donovan. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 1. listopadu 2012.

 

Klip Silent Hill: Revelation 3D:

 

Fotografie Silent Hill: Revelation 3D:

[singlepic id=2275 w=640 h=480 float=center]

Zdroj: ign.com

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací