Film Přání Ježíškovi je dotočen, štábu nejvíce chyběla sněhová nadílka

Poslední klapka padla v Josefově Dole v Jizerských horách.

Nová romantická komedie Přání Ježíškovi hlásí po několika týdnech dotočeno. Film, jenž nám přiblíží obyčejné lidské příběhy, se odehrává během jedno dne a nabídne proplétání několika dějových linek a řady postav. Natáčení odstartovalo v polovině listopadu, pokračovalo celý advent a vyvrcholilo na Tři krále. 

Vzhledem k tomu, že se jedná o vánoční příběh, měl tvůrčí tým nejvíce problému se sněhem, který chvíli po skončení natáčení zasypal Českou republiku. „Sehnat dostatek sněhu, když sníh není, to byl opravdu velký úkol. Proto jsme se přesunuli na finále natáčení do Jizerských hor. Sníh jsme dosypávali v Praze a Brně a všude, kde to šlo. Pak samozřejmě covid, všichni chodili s rouškami, všichni jsou opatrní, všechno se špatně shání…kdybych sestavoval black list toho, co se může podělat, tak by tam byla spousta věcí, co se nám stalo, ale nakonec to dobře dopadlo,“ svěřil se producent Adam Dvořák.

Ve snímku se seznámíme opravdu s širokou škálou postav. „Je tam velká paleta emocí, typů postav, vztahů. Baví mě, že každou chvíli děj přeskakuje z jednoho příběhu do druhého a že to nenudí a diváka to táhne stále dopředu,“ prozrazuje režisérka Marta Ferencová. Na plátnech kin se představí Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Jiří Langmajer, Elizaveta Maximova, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Hana Vagnerová, Veronika Marková, Arnošt Goldflam, Veronika Kubařová, Jiří Burian, Michal Isteník, Valentýna Bečková, Jakub Barták, Nico Klimek, Irena Máchová, Jordan Haj, Michal Bumbálek, Milan Němec a další.

Patříte-li k fanouškům Pelíšků, bezesporu vás potěší, že Jaroslav Dušek a Eva Holubová opět tvoří pár. Pokud si nevíte rady se jménem Jiří Burian, určitě budete znát jeho alter ego Kapitána Nemo. „To herecké obsazení je záruka kvality a celý ten film pozvedne do úplně jiných výšin. A na to se těším, až to uvidím,“ vyzdvihl casting Burian.

Premiéra snímku je naplánovaná na 25. listopadu 2021.

(Foto: Přání Ježíškovi, Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací