Publikujte vlastní články

[singlepic id=256 w=90 h=70 float=left] Chcete psát vlastní recenze? Není nic snažšího.



Stává se Vám často, že čtete recenzi, se kterou vůbec nesouhlasíte? Určitě nejste sami s podobným názorem. Stačí usednou, sepsat vlastní recenzi a my ji Vám publikujeme! Navíc zároveň budete sbírat body, které si můžete vyměnit za odměny z našeho katalogu.


Co musím udělat?

Není v tom nic složitého. Vše, co musíte udělat, je poslat nám Váš článek, který byste chtěli publikovat. Ten projde jednoduchým procesem schválení a voalá, Váš článek je na titulní stránce! Pokud chcete sbírat odměny za publikováni, musíte být samozřejmě registrovaným členem Červeného koberce.


O čem můžu psát?

Nejjednodušší je napsat recenzi na film, který jste právě viděli. Každý názor se počítá, proto nezoufejte, pokud už k nějakému filmu existuji další recenze. Stačí, když ta Vaše přinese nový pohled na věc. Dále můžete samozřejmě psát vlastní hodnocení multikin. Zde není žádné omezení, ať už jste byli v některém z kin v Praze, Bratislavě nebo i v New Yorku. Pokud si troufáte i na něco složitějšího, pak můžete napsat v podstatě jakýkoliv článek týkající se kina nebo filmu. Bude-li dostatečně zajimavý pro publikování, dostane svůj prostor také.


Nikdy jsem žádný článek nenapsal

To vůbec navadí. Nikdo nechce, aby jste psali dlouhé a propracované recenze. Stačí v několika odstavcích vyjádřit svůj názor a závěrečné hodnocení. Pokud jde o pravopisné chyby, snažte se jich natropit co nejméně, každopádně článek při schvalování bude i zkontrolován a případně opraven od překlepů. Po obsahové stránce do něj zasahovat nebudeme.


Jak a kam mám posílat?

Vaše články posílejte na e-mailovou adresu: info@cervenykoberec.cz


Chcete-li k článku připojit nějaké fotografie, vložte je do přílohy, nebo do e-mailu zadejte html odkazy na obrázky. O vše další se postaráme a budeme Vás informovat mailem, zda byl schválen. Pokud chcete mít pod článkem nějakou přezdívku, nezapomeňte ji uvést, jinak uvedeme standartně Vaše uživatelské jméno.


Článek musí být samozřejmě Vašim autorským dílem. Pokud by bylo zjištěno, že byl zkopírovaný, došlo by okamžitě k jeho odstranění. Uživatel by automaticky přišel o body a hrozilo by i smazání účtu.



Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací