Soutěžte se Cinema City Clubem o osobní automobil Opel

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]Zajděte si do kina, ušetřete a vyhrajte.

 

Multikino Cinema City nechalo všechny jeho zákazníky opravdu dlouho čekat na klubové kartičky a jejich výhody, ale když už se tak konečně stalo, stojí to opravdu zato. Všichni členové Cinema City Clubu a hrdí majitelé plastových kartiček se mohou těšit na nový zajímavý bonus v podobě Velké letní soutěže. Pokud si někdy během měsíce srpna 2012 zajdete do Cinema City na vámi vybraný film a použijete vaši klubovou kartu, získáváte možnost zúčastnit se soutěže o osobní automobil Opel Meriva Cool 1.4 16V. Jakmile dojdete z kina domů, můžete na stránkách soutěže zadat do připravených kolonek váš tip na položenou otázku a kód vámi zakoupené vstupenky. Nyní už nezbývá nic jiného, než si držet palce a doufat, že váš odhad byl ten nejpřesnější.

 

[singlepic id=2330 w=320 h=240 float=right]

Co: Velká letní soutěž

Kde: Multikino Cinema City

Výhra: Osobní automobil Opel Meriva Cool 1.4 16V

Trvání soutěže: 1. – 31. 8. 2012

Pro koho je soutěž určena: Pro všechny členy Cinema City Clubu

Podmínky účasti: Zakoupení vstupenky do Cinema City za použití kartičky Cinema City Clubu v určeném termínu a zodpovězení tipovací otázky.

Znění otázky: Kolik členů klubu Cinema City navštíví v srpnu film Temný rytíř povstal ve všech našich kinech v celé ČR

Podrobnosti a soutěžní formulář: Soutěž Cinema City

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací