Men’s Night Cinema City – Expendables: Postradatelní 2

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]Expendables: Postradatelní 2 je to pravé pro opravdové muže.

 

Nejen ženy, ale i muži si zaslouží svůj večer, svoji noc a zřejmě právě proto se Cinema City rozhodlo uspořádat Mens’s Night. Welcome drink, bohatý doprovodný program a samozřejmě skvělý film. A nebude to jen tak ledajaký snímek. 4. září v Praze a 5. září v Brně si všichni muži mohou vychutnat předpremiéru výbušniny v podobě Expendables: Postradatelní 2. Celým večerem vás bude provázet Matouš Rajmont. Takže pánové, pokud nechcete na této filmové události chybět, zajistěte si svůj lístek včas. Právě dnes, tedy 22. srpna 2012, byl zahájen předprodej drahocenných vstupenek.

 

[singlepic id=2327 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 4. září 2012

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Slovanský dům

Za kolik: 199 Kč


Kdy: 5. září 2012

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Velký Špalíček

Za kolik: 189 Kč

 

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Men’s Night

 

Oficiální synopse Expendables: Postradatelní 2:

Jako zamlada

Po nebývalém úspěchu prvního dílu se největší akční hrdinové světa opět vracejí společně na plátna kin. Tentokrát jsou vyzbrojeni nejen ničivou municí, ale i posilou v podobě dalších hvězdných jmen.

Stará známá banda Postradatelných Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) a Hale Caesar (Terry Crews) se dají opět dohromady poté, co je tajný agent CIA Church (Bruce Willis) povolá, aby jim zadal zdánlivě jednoduchou zakázku. K partičce se přidávají i noví členové Billy the Kid (Liam Hemsworth) a Maggie (Yu Nan) jako první žena v týmu Postradatelných.

Ačkoliv úkol vypadá velice jednoduše, samotná akce se příliš nevydaří a jeden člen Postradatelných během ní dokonce zemře a to dost nepěknou smrtí. Jeho parťáci se ho rozhodnou pomstít přímo na místě, tedy na nepřátelském území, kde mají pouze mizivou šanci na úspěch. Postradatelným se podaří rozpoutat peklo na zemi, na které se mimochodem válí i pět tun čistého plutonia, které by naši planetu hravě vychýlilo z osy. Tuhle třaskavou směs musí zajistit dřív, než bude pozdě. To je ovšem brnkačka ve srovnání se šťavnatou pomstou za kamarádovu smrt. A protože na takový akční ohňostroj nebudou samy stačit ani hvězdy, které jsme viděli v prvním díle, musely se vzdát zaslouženého důchodu i další legendy – Chuck Norris a Jean- Claude Van Damme.

„V předešlém díle Expendables si Arnold Swarzenegger zahrál pouze epizodní roli, nyní jsme si poprvé v kariéře mohli zahrát společně a vytvořit tak pro diváky super akční podívanou“ říká Sylvester Stalone. Diváci se mají opravdu na co těšit.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací