Nine – recenze

7 žen + 1 muž + 1 film = Nine
 
 
Sedm krásných žen v jednom filmu. Co víc si přát? Bohužel jen tato ingredience (prakticky devět ingrediencí) nestačí.

Nine je muzikál, který vypráví o italském režisérovi Guidu Continim, který prožívá něco jako „syndrom vyhoření“, zkrátka má tvůrčí krizi. Postupně se na scéně objeví 7 žen (matka, manželka, milenka, múza… ), které významně ovlivnily jeho život.

Po zhlédnutí traileru očekáváte výborné muzikálové dílo, trochu ve stylu Chicago (starší počin režiséra). Několik podobností objevíte, ale marně budete pátrat po očekávané energii a náboji. Říct o Nine, že by byl špatný film se nedá, ale že by nějak výrazně oslnil? Postupně jsou vám servírována jednotlivá hudebně-taneční čísla nejrůznější kvality. Škála je opravdu široká. Některá jsou výborná, chytlavá a sexy, jiná bohužel vyloženě nudí. Určitě si nenechte ujít Cinema Italiano v podání Kate Hudson a Be Italien se Stacy Ferguson.

Nine mělo dobře našlápnuto: skvělé obsazení, povedené výtvarné zpracování. Bohužel celé dílo je tak nesourodé, že pohromadě ho neudrží ani ta nejlepší vůle. Malou třešinkou je vystoupení Penélope Cruz – milenka Carla, které je tak žhavé, že jen zázrakem nevypálilo díru do promítacího plátna.
 
 

Mnoho žen škodí zdraví.


 

 

Dámy a pánové, na scénu přichází slavný Guido!!


 
 

I z reportérek se umí vyklubat dračice.


 
 

50%

Nine

Nine mělo dobře našlápnuto: skvělé obsazení, povedené výtvarné zpracování. Bohužel celé dílo je tak nesourodé, že pohromadě ho neudrží ani ta nejlepší vůle. Malou třešinkou je vystoupení Penélope Cruz - milenka Carla, které je tak žhavé, že jen zázrakem nevypálilo díru do promítacího plátna.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací