Předpremiéra filmu Hotel Transylvánie v multikinech CineStar a Cinema City

[singlepic id=2556 w=120 h=120 float=left]Užijte si prodloužený víkend v Hotelu Transylvánie.

 

 

 Zítřejší den je nejen státním svátkem, Dnem české státnosti, ale i dnem, kdy v multikinech CineStar a CinemaCity v ČR začíná víkend plný monster a hrůzostrašných bytostí. Nejen ony, ale i jeden malý chlapec se sejdou na jednom místě – v Hotelu Transylvánie. Tento animovaný film má sice oficiální datum premiéry až příští týden ve čtvrtek (4. 10. 2012), ale vy máte možnost vidět ho už tento pátek, sobotu či neděli. Stačí si jen zvolit město a čas. Do tohoto exkluzivního předpremiérového maratonu se ovšem zapojili pouze (již zmínění) čeští giganti CineStar a Cinema City. Společnosti Golden Apple Cinema, Premiere Cinemas a Multikino Ládví zůstaly osamoceně stát stranou.

 [singlepic id=2519 w=320 h=240 float=right]

 

Kdy: 28. – 30. 9. 2012

Kde: CineStar a Cinema City ČR

Co vás čeká: předpremiéra filmu Hotel Transylvánie

Podrobnosti: program CineStar a Cinema City

 

Oficiální synopse filmu Hotel Transylvánie:

Málo známý fakt o DRÁKULOVI: není jen princem temnoty; je také vlastníkem HOTELU TRANSYLVANIA, luxusního pěti hvězdičkového místa, kde se mohou světová monstra – FRANKENSTEIN a jeho NEVĚSTA, MUMIE, VLKODLACI, ZOMBIE, GREMLINI a spoustu dalších – dostat daleko od všech a být jen „sami sebou“ v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvania: aby ochránil MAVIS, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu – a to je myšlenka, která Drákulu skutečně děsí!

 


Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací