Tron: Legacy Preview

[singlepic id=305 w=90 h=70 float=left] Premiéra filmu Tron: Dědicví se blíží. Pojďte se s námi podívat na detaily k novému, ale i starému Tronovi.

 


Tron: Dědictví / Tron: Legacy – Walt Disney Pictures

Režie: Joseph Kosinski

Hrají: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner, Olivia Wilde, Michael Sheen

Oficiální synopse:

TRON LEGACY je revoluční dobrodružný 3D film zasazený v neuvěřitelném digitálním světě TRON, který se nepodobá ničemu, co bylo dosud na plátnech kin k vidění. Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), sedmadvacetiletý počítačový odborník a syn Kevina Flynna (kterého ztvárnil držitel Oscara JEFF BRIDGES), se snaží zjistit podrobnosti o záhadném zmizení svého otce a je vtažen do počítačového světa TRON, ve kterém je jeho otec už 25 let uvězněn. Společně s Kevinovou věrnou společnicí a obyvatelkou TRONU Quorrou (OLIVIA WILDE) se otec a syn vydávají na cestu, rozhodující o jejich životě či smrti, aby unikli neúprosným pravidlům kybernetického světa TRON, který je nyní mnohem pokročilejší a velice nebezpečný.

[singlepic id=307 w=640 h=480 float=center]

Trailer s českými titulky:

[pro-player width=’630′ height=’400′ type=’video‘]https://www.cervenykoberec.cz/videos/tron_trl1.mov[/pro-player]


 

Tron (1982)

Programátor Kevin Flynn (Jeff Bridges) byl podveden. Jeho bývalý kolega Ed Dillinger (David Warner) mu ukradl nápady na několik populárních her. Flynn si je jistý, že pokud se dostane do jeho starého podniku, úspěšně crackne systém a najde ukradený kód, aby dokázal, že je jeho. [singlepic id=1059 w=240 h=320 float=right]

Jeho plnán jde zpočátku dobře. S pomoci Alana Bradleyho (Bruce Boxleitner) a Lory (Cindy Morgan) se dostane do podniku a začne nabourávat počítačový systém. Nepočítal ovšem s Dillingerovou silnou umělou inteligenci – Master Control Program(MCP). MCP je sebeuvědomělý a okamžitě mu dochází po čem Flynn jde. Než aby jeho stvořitel byl zruinován, použije experimentální laser aby „digatalizoval“ Flynna do počítačového programu.

Všechny programy v Systému vypadají jako lidé. Mají obličeje svých tvůrců a svítící pruhy na jejich unisex kostýmech. SARK (kontrolní program, který vypadá jako Dillinger) dostane úkol zlikvidovat Flynna. MCP chce, aby Flynn prošel sérií her, kde bude vymazán. Flynn jakožto celkem dobrý hráč videoher, přežívá první souboj.

Je uvězněn s TRONem – monitorovací program, který napsal Alan Bradley, ale MCP ho drží pod zámkem. Jejich další souboj jim dává šanci uniknout. Poté co porazí soupeře, uniknou na ligt-cyclech. Flynn zjišťuje, že jako programátor má v tomto světě „magické“ schopnosti. Je schopný obnovit umírající programy, přestavět vozidla atd. Rozhodne se postavit se MCP sám a vydá se do centra systému.

Flynn a Tron zaútočí na MCP a porazí ho. Flynn je rematerializován a Tron odhaluje Dillingerův podvod. Dillingeer je sesazen z pozice a Flynn přebírá jeho místo.

 

Tron (1982) trailer:

 

 

Tron day:

28. října jsme měli všichni možnost ochutnat až 23 minut z filmu během spicální projekce. Kdo o to přišel, měl bysi přečíst článek 23 minut s Tronem. Dozvěděli jsme se něco o povaze Sama, podívali na proces oblékání, viděli souboj, potkali otce a projeli se v nádherném vozítku. V závěru byl hudební klip, ve kterém se objevují i samotní Daft Punk. Na video se můžet podívat níže.

Music video:

 

 

Galerie:

[nggallery id=11]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací