Iron Man 2 – Preview

[singlepic id=160 w=90 h=72 float=left] Již brzy nás navštíví jeden z nejočekávanějších komiksových hrdinů tohoto roku. Už 7. května po celém světě přilétá do kinosálů Iron Man!

 

 


Iron Man 2 / Iron Man 2 – Paramount Pictures, Marvel Entertainment

Režie: Jon Favreau

Hrají: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Kate Mara, Samuel L. Jackson, Olivia Munn

 

Paramount Pictures a Marvel Entertainment představují vysoce očekávané pokračování blockbusteru o legendárním Marvel superhrdinovi Iron Manovi. Režie se ujal opět Jon Favreau. Svět ví, že miliardářský vynálezce Tony Stark (Robert Downey Jr.) je obrněný superhrdina Iron Man. Nyní je pod tlakem vlády, médií a národa, aby se podělil o technologie s armádou.  Tony je neochotný vyzradit svá tajemství, protože se bojí, že informace skončí ve špatných rukou. Společně s Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), a Jamesem Rhodey Rhodesem (Don Cheadle), kteří jsou na jeho straně, se Tony chystá na boj s novým nepřítelem. Děj se odehrává pouze šest měsíců po prvním dílu, poté co Tony Stark prozradil, že je Iron Man. Jeho soupeřem zde bude Mickey Rourke, který hraje ruského ničemu jménem Whiplash.

 


 

 

Do Iron Mana 2 se samozřejmě vkládají obrovské naděje. Doprovází ho proto pochopitelně velká reklamní kampaň. Návštěvníci amerického Wonder-Conu si tak mohli odnést plakát s Black Widow (Scarlett Johansson). A jelikož informací, ukázek a fotografií z megafilmů bývá většinou poskromnu, i takový plakátek potom dělá s fanoušky divy. My, kteří jsme tu možnost neměli, si můžeme alespoň vychutnat skvělý interaktivní trailer, který můžete shlédnout níže. Iron Man má světovou premiéru už 7. května 2010. Ku podivu tá česká je naplánovaná už na 29. května.  Taky se nemůžete dočkat?

 

Trailer:

[pro-player width=’630′ height=’400′ type=’video‘]https://www.cervenykoberec.cz/videos/iron_man_2_tr1.mov[/pro-player]

 

Interaktivní trailer:

 

 

Galerie:

[nggallery id=15]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací