Říjnová Men’s Night v Cinema City – Skyfall

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]23. bondovka čistě v pánské režii v Cinema City.

„Protřepat, nemíchat.“ Tato legendární věta zazní tento měsíc již po třiadvacáté! Do kin totiž vstoupí poslední bondovka s názvem Skyfall. Daniel Craig se opět představí jako neohrožený agent 007 s povolením zabíjet, k jehož nohám padne nejeden zkosený padouch a poblouzněná žena. No, alespoň tak by to mělo vypadat. Pokud si chcete tento film legendární a nestárnoucí série vychutnat s partou kamarádu, je Men’s Night v Cinema Cityskvělou volbou. Speciálním večerem vás provede Matouš Rajmont. Těšit se můžete i na doprovodný program. 

 

[singlepic id=2501 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 30. října 2012

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Slovanský dům


Kdy: 31. října 2012

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Velký Špalíček


Kdy: 31. října 2012

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina

 

Předprodej bude zahájen 16. října 2012.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Men’s Night

 

Oficiální synopse Skyfall:

(SK) Daniel Craig sa opäť predstaví v úlohe Jamesa Bonda, agenta 007, ktorého stvoril Ian Fleming. Tentokrát má jeho akcia názov Skyfall a je to v poradí už 23-tí film najdlhšie trvajúcej série na strieborných plátnach. V najnovšom príbehu prejde ťažkou skúškou jeho lojalita voči M, ktorú doháňa jej vlastná minulosť. Keď MI6 napadne neznámy útočník, Bond musí vypátrať a zneškodniť zdroj ohrozenia – bez ohľadu na to, koľko bude musieť obetovať on sám.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací