10. Mezinárodní festival outdoorových filmů

[singlepic id=2613 w=120 h=120 float=left]Procestujte svět v pohodlí kinosálu.

 

 

Dny, měsíce, ale i celá léta pomalu, ale nezadržitelně plynou a již tu máme desátý ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Loni tato soutěžní putovní přehlídka filmů navštívila 26 českých a slovenských měst, ale letos festival zavítá do 35. Pokud toužíte vidět snímky, které jinde jen tak neuvidíte, nesmíte si 10. ročník nechat za žádnou cenu ujít. Dobrodružné, extrémní, adrenalinové, ale také cestopisné filmy budete moci zhlédnou během nádherných 8 týdnů v mnoha kinosálech všech velikostí.

Oficiální zahájení festivalu proběhne již tento pátek, tedy 12. října 2012 v kině Vesmír v Ostravě. Naopak oficiální zakončení spolu s předáním cen filmařům, se uskuteční v sobotu 8. prosince 2012 v kině Lucerna v Praze. Pokud nebudete mít šanci se ceremoniálů osobně zúčastnit, nezoufejte a podívejte se na přímý přenos na TV NOE.

[singlepic id=2913 w=320 h=240 float=right] 

 

Co: 10. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kdy: 4. října – 8. prosince 2012

Kde: 35 českých a slovenských měst

Podrobnosti a seznam jednotlivých měst: MFOF

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací