Půlnoční premiéra Twilight sága: Rozbřesk 2. část v multikinech a speciální dvojprogram v CineStar

[singlepic id=2625 w=120 h=120 float=left]Twilight sága: Rozbřesk 2. část přichází, zajistěte si své vstupenky.

 

 

Dnes v noci se spousta filmových fanoušků vrátila z půlnoční premiéry snímku Skyfall, ale další bezesná noc se již nezadržitelně blíží. Ze 14. na 15. listopadu 2012 se uskuteční půlnoční premiéra dalšího netrpělivě očekávaného trháku a to závěrečného dílu proklínané i milované série – Twilight sága: Rozbřesk 2. část. Je téměř nemyslitelné, že by si tuto šanci nechalo ujít některé z tuzemských multikin. Ovšem, do boje o přízeň diváků se jako první vrhla společnost CineStar, která nabízí i něco navíc.

Multikino Cinema City si s reakcí velmi rychle pospíšilo a rozjelo půlnoční předprodej také. Takže k dnešnímu datu můžete vybírat již ze dvou možností. Pokud se přidají i další provozovatelé, budeme vás co nejdříve informovat.

A je to tady, k Cinema City a CineStar se přidalo již třetí kino. Od 29. 10. 2012 od 15:00 hodin si můžete lístky na půlnoční premiéru Twilight sága: Rozbřesk 2. část zakoupit i do zlínského multikina Golden Apple Cinema. Budete-li mít chuť, můžete si vychutnat obě části Rozbřesku. Ve 22:00 14. 11. totiž v GAC započne projekce filmu Twilight sága: Rozbřesk 1. část.

Čtyřlístek českých multikin je kompletní. Půlnoční premiéru závěrečného dílu Twilight ságy můžete zhlédnout i v Premiere Cinemas. Chybět nebude ani projekce první části Rozbřesku, na kterou plynule naváže jeho druhá polovina.

A nyní ta specialitka CineStaru. Kromě projekce v 00:01 hodin spojenou s losováním o zajímavé ceny se můžete těšit i na unikátní dvojprogram. Vzhledem k tomu, že Zatmění bylo rozděleno na dva filmy, je možné si jeho první polovinu (Twilight sága: Rozbřesk 1. část) vychutnat v 21:30 a po přestávce se vrhnout na premiérovou dvojku. Cena tohoto dua je lákavých 260 Kč. Předprodej byl již zahájen.

 

 

Co: Půlnoční premiéra Twilight sága: Rozbřesk 2. část

Kde: CineStar, Cinema City, Golden Apple Cinema

Kdy: v noci ze 14. na 15. listopadu 2012 v 00:01[singlepic id=2568 w=320 h=240 float=right]

Cena: dle platného ceníku

Podrobnosti: CineStar, Cinema City, GAC, Premiere Cinemas


Co: Speciální dvojprogram – Twilight sága: Rozbřesk 1. a 2. část

Kde: CineStar

Kdy: v noci ze 14. na 15. listopadu 2012, začátek v 21:30

Cena: 260 Kč

Podrobnosti: CineStar

 

Aktualizováno: 8.11.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací