Plakáty The Wolverine a Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

[singlepic id=2405 w=120 h=120 float=left]Někdy jednoduše znamená lépe.

 

Jeníček a Mařenka, jak už to u některých filmů bývá, se nám představili prvně trailerem. Až po měsíci a půl se můžeme podívat na první plakát. Ten nám kromě představitelů dvou ústředních postav Jeremy Renner a Gemma Arterton oznamuje, že máme čekat „Klasickou pohádku a nový zvrat“. Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic se do našich kin dostanou 28. února 2013.

Druhý plakát je o něco zajímavější. I když je ve své podstatě velmi jednoduchý a oznamuje nám pouze datum 26. července 2013, vypadá zkrátka dobře. Děj The Wolverine se odehrává po událostech všech ostatních X-Men filmů. Logan (Hugh Jackman) izolován a naplněn vztekem se ocitá v Japonsku, v novém prostředí, kde neví, zda lidem okolo může věřit. Tento film by si měl zakládat více na psychice než se zaměřovat na superschopnosti. I když Wolverine bude čelit řadě nepřátel, bude bojovat především sám se sebou a vyrovnávat se se ztrátou každého koho měl rád.

 

Plakát Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (Hansel and Gretel: Witch Hunters):

 [singlepic id=2705 w=640 h=480 float=center]

 

Plakát The Wolverine:

[singlepic id=2706 w=640 h=480 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací