Dětská sobota s filmem Raubíř Ralf v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Speciální dětské promítání se v listopadu uskuteční již v sobotu.

 

Dětské neděle jsou v CineStar velmi oblíbené. Měsíc listopad samozřejmě nebude výjimkou a o speciální projekci nebudete ochuzeni. Jen nastane malá změna. Vzhledem k tomu, že v neděli 11. 11. 2012 se v multikinech CineStar uskuteční exkluzivní akce, budete si moci jedinečnou pohádku vychutnat již o den dříve. Raubíř Ralf napne své ocelové svaly a vzepře se osudu 10. listopadu ve všech otevřených kinech CineStar v České republice.

Co: Dětská sobota s filmem Raubíř Ralf [singlepic id=2665 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 10. listopadu 2012

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse filmu Raubíř Ralf:
Raubíř Ralf touží po tom, aby byl milován tak, jako perfektní kladný hrdina jménem Felix z jeho hry. Problém je v tom, že nikdo nemiluje padouchy. Všichni milují hrdiny… takže když přichází moderní hra ve stylu kdo dřív vystřelí, kde se objeví neoblomná seržantka Calhounová, Ralf to vidí jako příležitost k hrdinství a štěstí. Vplíží se do hry s jednoduchým plánem – vyhrát medaili – ale brzy zničí všechno a nechtěně vypustí smrtelného nepřítele, který ohrožuje každou hru v arkádě. Jediná Ralfova naděje? Vanilopka von Schweetz, mladá problémistka ze hry o závodění, která je tou jedinou, kdo může Ralfa naučit, co to znamená být kladný hrdina. Jenže zjistí, že je natolik dobrý, aby se stal hrdinou před tím, než se objeví pro celou arkádu nápis „Game Over“?

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací