Prodej lístků na půlnoční premiéru a první týden projekcí Hobit: Neočekávaná cesta byl zahájen

[singlepic id=2625 w=120 h=120 float=left]Vydejte se za Bilbo Pytlíkem do CineStaru, CinemaCity, IMAXu, Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema.

 

 

 

Půlnoční premiéry kasovních trháků mají u nás v posledních měsících opravdové žně a předprodeje na tato speciální představení i premiérové týdny začínají stále dřív a dřív. Po 23. bondovce Skyfall a posledním dílu Twilight sága: Rozbřesk 2. část se do kin nezadržitelně hrne Hobit a jeho Neočekávaná cesta. Pokud si chcete zajistit vámi oblíbená místa v sále, je na to ten pravý čas, protože předprodeje byly zahájeny. Mrkněte se do programů a rezervečních systémů CineStaru, CinemaCity, IMAXu, Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema nebo si zajděte rovnou na pokladnu vašeho vybraného kina a zajistěte si vámi vysněné lupeny na první část dlouhého putování plného dobrodružství. Hlavně nezapomeňte, kam jste si drahocenné lístky pečlivě uschovali, ať v den promítání nepanikaříte a nepřehrabujete celý byt.

 

Zajímavosti projekcí:

V kině IMAX naleznete jedinou 3D projekci v originálním znění s titulky.
Premiere Cinemas přináší hned dvě novinky. Dolby® Atmos™ by vám měl zprostředkovat neopakovatelný audio zážitek. Reproduktory naleznete i na stropě kinosálu. Navíc poprvé na vlastní oči spatříte, jak vypadá High Frame Rate na velkém plátně. 48 snímků za vteřinu místo standardních 24 vám (dle slibů) zprostředkuje zcela nový a reálnější filmový zážitek.

 

[singlepic id=1637 w=320 h=240 float=right] 

Co: Půlnoční premiéra Hobit: Neočekávaná cesta

Kdy: v noci ze středy 12. 12. na čtvrtek 13. 12. 2012

Kde: multikino CineStar, Cinema City, IMAX, Premiere Cinemas, Golden Apple Cinema

Podrobnosti: CineStar, Cinema City, IMAX, Premiere Cinemas, Golden Apple Cinema

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací