Za HIT filmové trháky si v CineStar připlatíte

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Není film jako film.

 

Že není film jako film, ví asi každý. Nemám teď zrovna na mysli různé žánry, jako je například komedie, drama nebo horor či umělecké ambice. Řeč je spíše o finanční stránce. Některé snímky se řadí do kategorie nízkorozpočtových a jiné zase byly krmeny zlatou lžičkou. Čím víc peněž do jejich vývoje bylo investováno, tím více se musí nejprve v kinech a později na DVD a Blu-ray discích ohánět. Pokud jste už teď brblali nad cenou vstupenek do kina, dostane se vám nového námětu k diskusi. Multikino CineStar totiž zavedlo do provozu novou položku ceníku lístků.

Filmy označené „nálepkou“ HIT (aktuálně Twilight sága: Rozbřesk 2. část  a  Hobit: Neočekávaná cesta) vás přijdou na trošku jiné penízky, než jste byli zvyklí. V některý městech si připlatíte méně (např. Ostrava) v jiných více (např. Olomouc).  Dobrou zprávou ale je, že i na ně se budou vztahovat výhody CineStar Clubu. Pražským pobočkám se tato novinka zatím vyhnula. Proč? Nabízí se jednoduchý důvod, i bez příplatku HIT si u základního vstupného 10 Kč připlatíte (2D 179 Kč a 3D 219 Kč). Co myslíte, je správné, že některý film vás přijde dráž než jiný nebo by všem mělo být měřeno stejným metrem?

 

Ceník filmů s označením HIT:

  Základní vstupné  Dítě, student, senior, ZTP  Levné pondělí  Rodinné vstupné  O2 Extra výhody 1+1 
2D  169 Kč 139 Kč 139 Kč 499 Kč 159 Kč
3D 209 Kč 179 Kč 179 Kč 690 Kč 199 Kč

 

Podrobnosti: CineStar

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací