První trailer Star Trek: Do temnoty / Star Trek Into Darkness

[singlepic id=2950 w=120 h=120 float=left] Star Trek jak ho znáte je pryč.

 

Tajemný hlas hrozící nezastavitelným ničením, mohutné výbuchy, rychlé střihy, zděšené tváře, padající budovy… Jak se zdá to je aktuální recept na epický trailer. Jak už plakát napověděl, celková atmosféra v dalším Star Treku bude poněkud jiná, než jakou jsme mohli vidět v prvním filmu nového restartu slavné série. První trailer nás o tom přesvědčuje ještě více. Tentokrát se posádka kapitána Kirka postaví mocnému nepříteli (Benedict Cumberbatch), který by měl sám o sobě představovat nesmírnou hrozbu a nyní se vrátil pro pomstu. Kromě odlehčeného tónu nový Star Trek ztratí zřejmě ještě něco… je to Enterprise, co padá do vody? To by mohlo naštvat nejednoho fanouška, ovšem taky by to mohlo znamenat, že se dočkáme Vesmírné lodi Enterprise nové.

Ve filmu hrají Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 6. června 2013.

 

Trailer Star Trek: Do temnoty (Star Trek Into Darkness):

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací